3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Det gör ont i hjärtat att se hur otroligt lite lupiner vi fått i år

Lupiner är en av mina absoluta favorit blommor. Det gör ont i hjärtat att se hur otroligt lite lupiner vi fått i år och att dom törstar efter vatten att dom redan har börjat vissna. Jag kände att jag hellre plockar med mig några hem och ger dom rikligt med vatten än att låta dom stå ute i värmen och törsta. Vi hade en kväll där regnet verkligen öste ner men det hjälpte inte, fortfarande lika torrt i marken.

Igår hade jag en perfekt sommardag. Hoppas verkligen att jag kommer få fler såna. Idag ska jag städa och arbeta. Har lite bilder som jag måste fotografera och redigera till ett inlägg. Sen ser det ut som att en bomb har exploderat här hemma. Förstår verkligen inte hur det kan bli stökigt så fort men detta måste jag ta tag i. Jag får lite panik av att ha det så här stökigt, speciellt när jag knappt kan se vårt köksbord för det ligger så mycket saker på det. Har även tvättid idag då det hade blivit för mycket tvätt i Tisdags om jag tagit allt på samma gång. Efter att jag startat tvättiden så ska jag gå och hämta Ronja. Kan också vara en bra ide att packa upp den rena tvätten från i Tisdags. Med andra ord så har jag fullt upp här hemma idag men jag ska hinna med ett träningspass också. Blev så motiverad av mig själv igår så nu är det bara att köra på. Ska ni göra något roligt idag?

10 Kommentarer

 1. 31 maj, 2018 / 10:11

  Jag får också panik om det är rörigt omkring mig *haha* Och nu när det är så fint ute hamnar hemmet lite på efterkälken. Men trädgården är superfin och välstädad 😉 ha det bäst <3

  • dixiwonderland
   Författare
   1 juni, 2018 / 12:16

   Haha jaa men det är ju så det ska vara 😀

 2. 31 maj, 2018 / 10:49

  Fina bilder på dem blev det iaf!

 3. 31 maj, 2018 / 11:13

  Hos mig ser det också ut som ett bombnedslag för att jag vill inte vara inne och städa när det är så fint väder. Vilka vackra bilder och ha en fin dag! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   1 juni, 2018 / 12:14

   Tack 😀 Skönt att veta att man inte är ensam 😉

 4. 31 maj, 2018 / 11:19

  Lupiner är ju så himla vackra!

 5. 31 maj, 2018 / 12:13

  Du tar så vackra bilder!
  Hoppas du får njuta av fler perfekta sommardagar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.