3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Hur lång ska en vlogg vara?

I denna vloggen får ni hänga med när jag stressar runt på morgonen. Jag skulle träffa min fina vän Linda som jag inte har sett på nästan ett helt år och sen får ni även hänga med när jag och min bestie kör vår tradition med en lunch ute. (Blev inte alls nöjd med denna vloggen. Då jag endast hade två dagar på mig att filma så blev det väldigt få klipp. Lovar att Tisdagens vlogg kommer vara mycket bättre.)

God morgon Söndag. Jag startar dagen med att kolla på en massa vloggar som har kommit upp. Och startar även dagen med att publicera en ny vlogg. Jag kan erkänna att det är inte lätt att ha koll på alla vloggar. Precis när jag har avslutat en så fortsätter jag spela in på en ny. Bandet är i rullning precis hela tiden. Men ni verkar gilla vloggarna vilket min sambo verkligen inte kan förstå. Han tycker det är helt galet att jag försöker göra mina vloggar över 20 minuter långa. Han menar på att ingen kollar på långa vloggar. Jag är tvärtom. Jag vill att en vlogg ska vara minst 20 minuter. Är den 50 minuter lång så är jag i himmelriket.

Vilket team är ni?
Ska en vlogg vara 1 – 15 minuter lång eller 20 – 50 minuter lång?

Sen förstår han inte hur det kan vara roligt att följa någon som gör exakt samma saker i varje vlogg men det är ju det som är poängen. Att få följa någon i personens vardagliga liv. Jag personligen tycker det är roligare att få se vloggar där man lär sig personens rutiner. Jag tycker det är rätt tråkigt med vloggar där man får följa med på resor och event då de ofta är dåligt filmade. Dela gärna med er av era åsikter för jag vill naturligtvis alltid förbättra mig och då är det bra att veta vad ni som kollar på mina vloggar tycker.

12 Kommentarer

 1. 14 oktober, 2018 / 11:41

  Jag är 1-15. Dock gillar jag mellan 10-15 mest, 1 minut känns liiiiite kort!

  • dixiwonderland
   Författare
   15 oktober, 2018 / 09:54

   Haha jaa 1 minut hade inte gett mycket xD

 2. 14 oktober, 2018 / 12:37

  Dina videor är så himla bra! 😀 Kramis

 3. 14 oktober, 2018 / 13:18

  Runt 15 minuter tycker jag är lagom, annars blir det ju som ett vanligt avsnitt av en komediserie och det är sällan jag/andra hinner se det på en kort busstur in till stan för exempel 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   15 oktober, 2018 / 09:53

   Har aldrig tänkt på att folk kollar youtube under en resa. Jag kollar endast när jag är hemma i lugn och ro 😛

 4. 14 oktober, 2018 / 14:47

  Jag tycker inte att de ska vara för långa men det är för att jag inte har så mycket tid till sociala medier. Jag lyssnar dock på poddar för det kan jag göra samtidigt som jag leker med mitt barn och de får gärna vara hur långa som helst 😍

  • dixiwonderland
   Författare
   15 oktober, 2018 / 09:53

   Jag tror väldigt få personer ser hela vloggen utan man har ofta på det i bakgrunden 🙂

 5. 14 oktober, 2018 / 18:45

  Oj, jag kollar aldrig på youtube, men en blogg som är 50 min, hade aldrig kunna sitta stilla så länge, hahah <3 Kramar fina du

  • dixiwonderland
   Författare
   15 oktober, 2018 / 09:52

   Därför man dukar upp med te, tända ljus och kollar mobilen ibland 😉

 6. 14 oktober, 2018 / 20:05

  åh ser framemot att se den 😀 Jag föredrar ca 20 min, jag kan sällan se 50 min å om jag avbryter blir det lätt att jag inte kommer ihåg att se sen..

  • dixiwonderland
   Författare
   15 oktober, 2018 / 09:51

   Den som kommer ut på Tisdag är nästan 30 minuter lång. Man tycker att dom borde bli mycket längre när man har över 120 klipp att gå igenom men det är svårt att få ihop långa vloggar 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.