0   17
0   31
2   36
1   30
4   43
6   26
4   26
2   21

Det finns elcyklar i många olika prisklasser


Detta inlägget är ett annonssamarbete med hellorider.se

Att känna frihet är något som jag älskar. Den känslan hittar jag enklast när jag är ute i naturen. Oavsett om jag går en promenad, sitter på en stubbe eller cyklar mig fram bland höstens alla magiska färger så känner jag en enorm frihet. Jag tror att vi alla den senaste tiden blivit allt mer medvetna om hur mycket vår natur behöver oss. Nu mer än någonsin.

Det finns så mycket som varje individ kan göra själv

Bara en sån enkel sak som att sortera sina sopor. Eller att välja ett miljövänligt transportmedel. När jag tar ut alla hundarna så går jag. Även om jag hade haft körkort så hade jag valt att gå. För att få motion men också för att få uppleva alla våra årstider, småprata med människor som man möter på vägen men framför allt för att värna om vår planet. Elcyklar har blivit väldigt populärt vilket är bra då de är miljövänliga. Till skillnad från bilar och bussar så har inte elcykeln en negativ påverkan på vår miljö och människors hälsa. Genom att röra på oss och leva ett aktivt liv så hjälper elcyklar oss att må bra och förebygga skador och sjukdomar.

Det finns elcyklar i många olika prisklasser

Det kan vara svårt att veta vilken elcykel man ska köpa. Men då är det bara att göra HelloRiders elcykel gudie där man får vägledning om vilken elcykel som skulle vara bäst anpassad för just din livsstil. Jag tycker att elcykeln är en bra investering, inte bara för ens egen hälsa men också för att man värnar om vår planet. Då jag inte har ett körkort så skulle jag absolut kunna tänka mig att ha en elcykel som alternativ för framtiden om jag skulle vara i behov av det. Har ni testat att cykla på en elcykel och vad är er uppfattning om det?

14 Kommentarer

 1. 14 oktober, 2018 / 18:51

  Superfina bilder 😀

 2. 14 oktober, 2018 / 19:23

  Alltså en elcykel vore inte så tokigt att ha! 😀

 3. 14 oktober, 2018 / 20:25

  Kanske något man skulle slå till på ;D

  Så himla fina bilder 😀

 4. 14 oktober, 2018 / 21:49

  Jättebra tips! Kram

 5. 14 oktober, 2018 / 22:54

  Om jag hade haft närmare till skola, jobb och stall skulle jag helt klart övervägt en elcykel, men när mina resor landar på minst 5-8 mil så blir det ohållbart 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   15 oktober, 2018 / 09:50

   Nej men det förstår jag. Men som jag skrev så kan vi alla göra något för miljön 🙂

 6. 14 oktober, 2018 / 23:07

  Ja en sådan skulle jag vilja ha, så snabbare det skulle vara att ta sig fram, men cykel är ju smidigt det med. Bra tips du tipsar om det. Fina bilder

  • dixiwonderland
   Författare
   15 oktober, 2018 / 09:50

   Jag vet att du cyklar väldigt mycket så en elcykel hade ju varit super bra för dig 😀

 7. 15 oktober, 2018 / 08:16

  Åh! Börjar bli så sugen på att skaffa en nu när jag ju faktiskt cyklar varje dag. Är så bra ju!! kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   15 oktober, 2018 / 09:49

   Då hade en elcykel varit perfekt 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.