6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

Hamburgarna är så juicy att man kan se när saften rinner ur dom

The Barn är mitt favorit ställe i Göteborg. Deras hamburgare Svinet är så god och perfekt för oss som älskar söta smaker. Hamburgarna är så juicy att man kan se när saften rinner ur dom. Detta var fjärde gången som vi åt där och varje gång så har servicen varit på topp.

”Är det något som jag verkligen värderar så är det bra service”

Jag är en person som älskar att ge andra komplimanger. Det är något som jag upplever att många är dåliga på. Jag vet inte varför så många har svårt för det men om jag tycker servicen, maten eller vad det nu kan vara är bra så säger jag gärna det. Att göra andra glada gör en själv glad. Och jag tycker verkligen att allt hos The Barn är super bra. Maten är fantastisk och varje gång vi har varit där så har vi fått ett så fint bemötande. The Barn är inspirerat av Amerika och det kan man verkligen se på inredningen som jag älskar. Vi snackar instagram vänligt delux!

Och till alla er som älskar Pinchos sötpomes. Då ska ni testa The Barns. De är så krispiga på utsidan men så mjuka och goda på insidan. Jag valde att ta deras tryffel dipp som smakar himmelskt. Min sambo valde att ta friterade pickles istället för pomes och det var godare än vad jag trodde att det skulle vara. På menyn kan man välja vilka tillbehör man vill ha.

Och till er som är sugna på att testa detta stället så ligger det vid Domkyrkan i Göteborg och i centrum av Smögen. I Göteborg rekommenderar jag att ni bokar bord då man annars kan få vänta i ca 30 minuter på att få ett bord. I Smögen har de endast drop in. Vi har ätit på båda och jag tycker dom är lika bra. För er som vill ha något alkoholfritt att dricka så rekommenderar jag deras lemonad som jag alltid tar.

24 Kommentarer

 1. 8 augusti, 2018 / 18:21

  Åh, måste prova om jag nån gång

 2. 8 augusti, 2018 / 23:59

  Men åh vilken lyxmiddag! 😀

 3. 9 augusti, 2018 / 09:20

  aaa det är kul att hit nåt ny saker

 4. 9 augusti, 2018 / 09:23

  åh ser gött ut

 5. 9 augusti, 2018 / 11:19

  Älskar pinchos pommes, men TACK för tipset! Ser sjukt gott ut alltså, vattnas! 😃

  • dixiwonderland
   Författare
   9 augusti, 2018 / 12:01

   Pinchos är ingenting jämfört med dessa 😉

 6. 9 augusti, 2018 / 17:28

  Muuums 😀 Har aldrig varit där men ska dit i september 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   10 augusti, 2018 / 09:10

   Gud va roligt 😀 Hoppas att du kommer gilla det 😀

 7. 9 augusti, 2018 / 17:36

  Känns som om fler generellt borde träna på att ge komplimanger i vardagen! 🙂

 8. 9 augusti, 2018 / 20:55

  fina bilder, ser riktigt gott ut!

 9. 9 augusti, 2018 / 23:47

  Åh maten såg och låt fantastiskt god!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.