1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Du kan aldrig gå fel med ett par svarta skor


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Heels / Heels / Heels / Heels

Två väldigt lika stilettklackar. Båda två i mockaimitation, spetsig tå och klädd stilettklack. Det enda som skiljer dom åt är höjden. 8 respektive 10,5 cm. När jag var yngre så gick jag i löjligt höga klackar (13 cm) men idag är max höjden 8 cm för mig. Bekvämt är alltid den röda tråden i alla mina outfits, speciellt när det kommer till skor. Nummer tre är lika dan som nummer två men istället för mocka imitation så är den i lack. Den sista har en rundad, öppen tå, reglerbart spänne vid ankel och en höjd på 8 cm.

”Du kan aldrig gå fel med ett par svarta skor”

Boots / Boots / Boots / Boots

Glansigt läder har aldrig riktigt varit min grej när det kommer till skor. Främst för att glansen inte alls är min stil. Dessa försluts med dragkedja på insida. Rundad tå och har dekorativa sömmar. Dustbag medföljer vilket alltid är ett stort plus. Nummer två är en stor favorit hos mig. Jag hade dock önskat att den 8 cm höga klacken skulle varit tjockare. Vilket gör att jag mer överväger boots nummer tre. Ankelboots i mockaimitation. Försluts med dragkedja samt knapp baktill. 8 cm vilket gör dom perfekta att ha under en hel dag. På de sista paret så gillar jag verkligen detaljerna med snöret.

Heels / Heels / Heels / Boots

Det är fortfarande såpass varmt ute att man fortfarande kan ha sandaler. De två till vänster är 8 cm höga medan de till höger är runt 5 cm. Jag gillar detaljerna på nummer två och det är alltid en fördel när man kan reglera storleken på skorna själv med hjälp av spännen. Skorna är gjorda av mockaimitation eller syntet.

”Finns det något mer bekvämt än ett par sneakers?”

Sneakers / Sneakers / Sneakers / Boots

Sneakers i äkta läder. Snörning upptill och rundad tå. Sydda detaljer i sidor samt tryckt logotyp på plös. Ett spar svarta sneakers känns lika rätt som ett par vita. Jag kommer aldrig göra om misstaget att ha ljusa sneakers på vintern. Kan säga att dom inte var speciellt ljusa när våren kom. Återigen ett par skor tillverkade i läder. Älskar ränderna som är på sidan av skon. Detaljer som är i guld och silver är något som man sett mycket av denna sommaren. Jag är osäker på om trenden kommer fortsätta in i höst men höga sulor lär vi få se mer av.

Heels / Heels / Heels / Heels

Sist men inte minst kommer klackarna som ger ett ordentligt statement. När jag var yngre så gillade jag inte alls skor med spetsig tå och idag tycker jag att det är så kvinnligt. De längst åt höger skulle jag säga är mer för vardags då dom inte är så himla höga. Dom har en mer diskret feeling. Båda är i läder medan de till vänster är i mockaimitation.

8 Kommentarer

 1. 9 augusti, 2018 / 12:43

  Så snygga skor! Önskar att jag hade lite pengar över till att köpa nya skor 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   10 augusti, 2018 / 09:11

   Kommer kanske en kampanj längre fram 😉

 2. 9 augusti, 2018 / 13:18

  Åh så snygga! 😀

 3. 9 augusti, 2018 / 14:27

  Åh jissus vad många snygga skor! Har shoppingförbud deluxe men alltså ett par höstskor kanske jag måste unna mig ändå…… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.