8   35
3   28
0   22
3   46
3   40
3   39
7   40
2   38

Gothia Towers Upper House, igår bokade jag både spa och övernattning

Gothia Towers Upper House, igår bokade jag både spa och övernattning. Jag var där i höstas och sov över med min bestie. Vi hade det så himla bra och jag blev förälskad i både hotellet och personalen. Därför känns det extra roligt att åka tillbaka fast nu med min sambo. Han fick detta i födelsedagspresent av min mamma när han fyllde år i Mars. Men eftersom vi båda jobbar mycket så valde vi att vänta tills att ha fick semester.

Jag längtar så himla mycket. Vi valde även att boka bord på min favorit restaurang The Barn.

Älskar verkligen deras mat så det kommer bli en helt fantastisk kväll. Vi planerar inte att hitta på en massa utan det är endast avkoppling som gäller. Vilket kan behövas då vi har varit fullbokade hela denna veckan. Vissa dagar har vi varit dubbelbokade så nu vill jag inget mer än att ta det lugnt.

Något som jag tycker är viktigt i mitt arbete är att hela tiden förnya sig.

Det är lätt hänt att man fastnar i ett mönster men igår kväll spenderade jag några timmar på youtube för att se ifall jag kunde få inspiration. Jag ska erkänna att jag har varit lite små lat när det kommer till mina sociala medier men nu ska det bli ändring på det. Jag vill att mina blogginlägg, instagram bilder eller instastories ska vara det första man läser när man går in på tex Bloglovin eller instagram.

Sen instagram ändrade sina algorimer så har jag tappat över 2000 följare och de fortsätter ner. Inte ens 10% av mina följare ser mina bilder och därför känner jag att jag hellre lägger ner tid på instastories för där vet jag att jag hela tiden når ut till nya människor och på de sättet kan locka till mig fler följare.

19 Kommentarer

 1. 21 juli, 2018 / 10:29

  Åh vad mysigt!!! Jag tycker nästan att instastories är roligare nu för tiden… händer mer roligt där haha 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   22 juli, 2018 / 09:20

   Under de 24 senaste timmarna har jag inte gjort annat än att ÄLSKA instastories 😀

 2. 21 juli, 2018 / 17:11

  Vilket härligt ställe ni var på! 😀 Kramis

 3. 21 juli, 2018 / 18:30

  Vad skönt med lite avkoppling tillsammans, det är ni värda 😀

 4. 21 juli, 2018 / 19:12

  Å, det är du värd. Ha det så himla bra!!!! Njut!

 5. 21 juli, 2018 / 19:26

  Åh, så mysigt för er ju, och Youtube är verkligen bra för tips och inspiration! ^^

 6. 21 juli, 2018 / 23:06

  aaa det är det =)

 7. 21 juli, 2018 / 23:33

  ja tyckte oxå ja har mindre likes på mina 🙁 därför kanske ?
  usch inte skoj för dej ska se om jag har dej där webberskold hter jag där
  va härligt att boka o åka iväg sånt behövs ju verkligen va härligt för er
  kram kram

  • dixiwonderland
   Författare
   22 juli, 2018 / 09:18

   Kan mycket väl bero på deras algoritmer :/

 8. 23 juli, 2018 / 23:04

  Åh så mysigt det låter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.