0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Nu är det dags att börja blogga om höstkläderna


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Nu är det dags att börja blogga om höstkläderna. Jag vet att vi just nu har våran bästa sommar på flera års tid men höstkläderna är på ingång och har ni följt bloggen ett tag så vet ni att jag älskar stickade tröjor lika mycket som jag älskar bohemiska klänningar. Detta året ska jag verkligen försöka att köpa tunna tröjor. Mitt problem är att jag aldrig fryser och när man sitter på ett café och dom har värmen på högsta då svettas jag sönder. Därför hoppas jag kunna investera i tunnar tröjor.

Brun / Vit / Blå / Blå

Jag har insett att jag älskar den nya trenden som kommer i höst, nämligen knappar. Vi kommer få se dom på cardigans men även som på den bruna stickade tröjan som jag älskar. Tycker det är en så snygg detalj att ha knapparna på axlarna. Grymt om man även kan knäppa upp för att förändra tröjan lite. Skjortor är något som aldrig kommer gå ur tiden och hur mysiga såg inte dessa ut att vara? Älskar att dom är lite längre och en mer loose fit.

Grå / Grön / Svart / Beige

Twisted tröjor har varit en trend under flera år nu. När trenden kom var det i stort sett det enda som jag köpte. Man kan säga att jag var besatt. Förra året tröttnade jag rätt mycket men jag måste säga att dessa två till höger ser så otroligt mjuka och härliga ut. Grönt är en färg som jag aldrig kommer använda men har man rött hår då är grönt och orange något av det snyggaste som finns.

Grå / Vit / Beige / Gul

Som jag skrev i början av detta inlägget så är jag ute efter tröjor som är tunnare och här har vi två bra kandidater. Perfekta till vardags och funkar till många olika tillfällen. Cardiganen ser så himla mysig ut. Ett tag hade jag svårt för cardigans för jag visste inte hur jag skulle styla dom men denna är jag riktigt sugen på. Sen var jag bara tvungen att få med en gul tröja då den färgen fortsätter att komma även i höst.

 

20 Kommentarer

 1. 22 juli, 2018 / 09:54

  Åh så mycket snyggt , älskar den senaps gula tröjan!<3

 2. 22 juli, 2018 / 10:19

  Åhhhnej… Är det redan dags? =( Inte alls taggad på att börja fundera på att lägga undan shorts och kjolar för att plocka fram stickade tröjor! Kram fina <3

  • dixiwonderland
   Författare
   24 juli, 2018 / 09:43

   Tror inte vi kommer behöva plocka undan sommarkläderna på ett bra tag 🙂

 3. 22 juli, 2018 / 11:02

  Är också ute efter tunna tjocktröjor inför hösten 🙂 Så mycket fint och kul med knappar!

 4. 22 juli, 2018 / 11:36

  Nej inte höstkläder redan var min första tanke. Men det är verkligen snygga tröjor du hittat. 🙂

 5. 22 juli, 2018 / 12:06

  Så många fina plagg! Kram

 6. 22 juli, 2018 / 14:11

  Vilka snygga plagg inför hösten 😀 Kramis

 7. 22 juli, 2018 / 14:41

  Ja det börjar bli dags och tänka på det nu, även om solen vämee oss gott nu 🙂 vips så är vi där när koftorna måste fram och på 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   24 juli, 2018 / 09:40

   Man kan behöva koftor även på sommarkvällarna 😉

 8. 22 juli, 2018 / 21:06

  Haha jag är så dålig på att börja kika på höstkläder när det är sommar. Vill njuta av kjolar och shorts ett tag till 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   24 juli, 2018 / 09:39

   Det kan man ju göra trots att höstkläderna kommer in 😉

 9. 23 juli, 2018 / 15:43

  Åh nej, inte höstkläder redan! 🙂

 10. 24 juli, 2018 / 20:11

  idag började jag leta efter höstkläder, tycker de är så mysigt 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   25 juli, 2018 / 12:35

   Då kommer du älska mitt kommande inlägg 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.