3   17
3   27
7   34
2   36
3   31
6   25
0   15
0   27

Fullspäckad Juli

Fullspäckad Juli

De senaste dagarna på gymmet har varit brutala. Jag svettas så mycket så det känns som att någon har kastat en stor hink med vatten över mig. Det är nästan så att jag ser fram emot hösten/vintern när det är betydligt svalare att träna. Träningen rullar på riktigt bra. Har börjat få många kommentarer om att folk ser skillnad i min kropp och det ger en riktig ego boost. Jag har dock svårt med maten. Jag känner ingen hunger alls och har svårt att få i mig den mängden mat som jag behöver. Men jag ska se till att fixa matlådor så att vi alltid har färdiga i kylen.

Fullspäckad Juli

Igår kom Anne-Marie förbi och vi tog en lunch på Strandgatan tillsammans med lilla Oliver. Det var första gången som jag tog med honom ut på lunch men absolut inte den sista. Både jag och Anne-Marie var imponerade över hur duktig han var. Helt sjukt vilket underbart jobb jag har. Jag ser Olivers ägare som mina vänner idag. Vi har en så himla fin relation och även om Oliver inte hade varit i bilden så hade jag älskat att umgåtts med dom.

Fullspäckad Juli

Juli månad börjar redan bli väldigt uppbokad. Vecka 29 är totalt kaos. Då är fyra av sju dagar redan bokade. Den 25 Juli drar vi till Sthlm och jag behöver börja kolla upp restauranger och andra saker att besöka. Ni får gärna komma med tips. Längtar efter att få krama om mina vänner som vi ska träffa där. Sist jag var i Sthlm var 2014 när Johan köpte min Louis Vuitton väska till mig. Nu blir det inga lyxväskor (sadly) men lite shopping blir det förhoppnings.

4 Kommentarer

  1. Linnea
    3 juli, 2024 / 14:21

    Tips på restaurang i stockholm: Florentine på södermalm. Italiensk mat och riktigt cool/vacker inredning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.