3   17
3   27
7   34
2   36
3   31
6   25
0   15
0   27

The broken warrior´s daughter av Cooper

Efter att jag läste ut Her Triplet Alphas så är jag helt såld på hela formatet med varulvar, soulmates och allt där i mellan. Just nu läser jag sex såna böcker samtidigt men en av dom läste jag ut nu i veckan, The broke warrior´s daughter.

I’ve always known my destiny. Some search for years trying to find their place in the world, others never truly find their calling. But not me. I knew from the moment I was born to two Guardians, the most powerful warriors in my pack, that I was meant to be a warrior. A Guardian.

The broken warrior´s daughter av Cooper

Cara är 17 år gammal och en guardian vilket innebär att hennes roll är att skydda den nästa Alphan i flocken, Rik. Hon förlorade sin mamma vid en väldigt ung ålder. Hennes pappa skadades svårt under anfallet som hon förlorade sin mor i och livet blev aldrig riktigt det samma igen efter det. Hennes pappa har valt att leva ett avskilt liv från flocken men tränar Cara minst 2 timmar om dagen för att hon ska kunna uppfylla sin plikt som guardian. Detta har gjort att hon fått stor respekt bland de andra killarna som hon tränar med. De vet att hennes storlek inte spelar någon roll. Hon klår dom en efter en, dag efter dag.

The broken warrior´s daughter

Vid 18 års ålder så blir varulvarna mogna och ett av deras stora mål i livet är att hitta deras soulmate. Bandet mellan en soulmate är större än något annat. Det är ett band som sträcker sig längre och större än kärleken själv. När Riks födelsedag närmar sig så får han syn på en tjej i skolan som han aldrig har sett förut. Han går fram till henne och presenterar sig men till skillnad från alla andra tjejerna som mer eller mindre kastar sig över honom så är denna tjejen inte de minsta intresserad. Detta väcker hans intresse men vad han inte vet är att tjejen som han blivit intresserad av är Cara, hans guardian.

Det jag älskar med boken är Rik. I början får man uppfattningen om att han är den player men det ska visa sig att hans hjärta är på rätt plats. Boken är spännande, intim, kärleksfull och har allt det där som man vill att en bra bok ska ha. Det enda som jag inte tyckte om var slutet då det kändes lite stressat. Det finns en del två till denna boken som jag förmodligen kommer ta att läsa längre fram. Är ni intresserade av att läsa boken så finns den här gratis.

2 Kommentarer

  1. 2 juli, 2024 / 22:23

    Ohh det låter som något som skulle falla mig i smaken. Speciellt då en karaktär man förväntas inte gilla först är en som man kommer gilla och som också är en fin karaktär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.