3   28
0   22
3   45
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

En extra vlogg på min födelsedag

I denna vloggen får ni se när jag väljer en outfit inför en fotografering. Visar lite delar av lägenheten som jag vanligtvis aldrig visar upp. Jag delar äntligen med mig av mitt recept för min berömda vegetariska pasta som så många av er har frågat efter. Pratar lite om svårigheterna som är just nu angående de få samarbetena som jag har.

Jag hade en omröstning på instastories där jag frågade er ifall ni ville att jag skulle publicera två eller tre videos i veckan. Majoriteten sa tre och då kände jag att vi kör på det. Mitt nya schema för videos är Tisdag, Torsdag och Söndagar men eftersom att jag har spelat in såpass mycket i förväg så blir det en extra video idag. Vilket passar perfekt för idag är det min födelsedag!

Jag vloggar hela dagen idag men jag ska också spela in en video. Tänkte även fotografera lite roliga bilder här hemma som jag kan använda på mina sociala medier. Är glad att jag inte har hundarna idag för det hade blivit stressigt. Senare ikväll så ska vi ut och äta middag på Butlers. För mig har det alltid varit viktigt att fira min födelsedag på själva dagen. Naturligtvis blir det svårt att ha kalaset mitt i veckan men just att jag och min sambo går ut och äter middag tillsammans. Ikväll följer även min mamma med vilket gör det extra roligt. Hon brukar ofta jobba på min födelsedag så det betyder mycket att hon kan vara med ikväll.

29 Kommentarer

 1. 1 oktober, 2018 / 12:29

  Vad kul att du spelar in en massa videos och grattis på födelsedagen! 😀 Kramis

 2. 1 oktober, 2018 / 13:20

  ååh vad roligt med en vlogg<3

 3. Marie
  1 oktober, 2018 / 14:49

  Grattis på din dag idag 😃🌺

 4. Mia
  1 oktober, 2018 / 14:59

  Undrar lite vart din plastlåda kommer ifrån, den du förvarar dina nagellack i? Den ses till vänster om dig i hyllan. Behöver sån till mitt smink 😀

  Sen undrar jag hur du tänker kring dialekt, är du medveten om att du har en? Vad skulle du kalla den?
  Tycker det är superkul att lyssna på… ”Murkt” , ”Hust” och framför allt MÅLLN!

  • dixiwonderland
   Författare
   2 oktober, 2018 / 09:35

   Båda lådorna (de är lika dana men jag har plockat bort lite saker i den som jag har nagellacken i) kommer från Ikea och heter Godmorgon 🙂

   Jag tänker ingenting kring dialekter. Känns normalt att man pratar olika beroende på vart i landet man bor. Jag kan inte riktigt säga om jag pratar som alla andra som bor i Trollhättan eftersom jag har flyttat 15 gånger och snappat upp lite olika dialekter beroende på vart jag har bott. Dock reagerade jag själv på hur jag sa moln. Har aldrig sagt målln tidigare 😛 Men det blir rätt mycket ”fel” när jag pratar framför kameran. Dock är jag för lat för att orka göra omtagningar. Sen har jag tal fel vilket gör att mina ord kan bli rätt otydliga. Det har dock inget med dialekten att göra men jag kan inte säga R och har svårt för S 🙂

   • Mirela
    2 oktober, 2018 / 14:26

    Tack, det var lite det jag var intresserad av, av att veta om dialekten är typiskt Trollhättan eller om det kanske är en kombo.
    Förstår att det blir konstigt framför kameran.
    Ditt talfel märks pyttepyttelite när du säger S men annars tycker jag inte det märks alls. Hoppas du inte är allt för osäker kring det, för jag tycker verkligen inte det är något att anmärka på alls.

    • dixiwonderland
     Författare
     3 oktober, 2018 / 08:25

     Nej jag är inte osäker kring det överhuvudtaget 🙂 Tycker det är bra att det finns mångfald. Alla kan inte tala korrekt och jag är bara mig själv 🙂

 5. 1 oktober, 2018 / 15:08

  Grattis grattis grattis fina du!!

 6. Nicolina
  1 oktober, 2018 / 15:28

  Grattis på födelsedagen! Hoppas den blir fantastisk 🙂

 7. 1 oktober, 2018 / 15:41

  Så härligt med en ny vlogg, hoppas din dag varit toppen!! Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   2 oktober, 2018 / 09:30

   Det var ju min födelsedag så klart den var toppen 🙂

 8. 1 oktober, 2018 / 17:26

  Grattis på födelsedagen! 😀

 9. 1 oktober, 2018 / 19:25

  Åh stort grattis på födelsedagen!! 😀 Hoppas du får en jätte bra dag!

 10. 1 oktober, 2018 / 19:42

  Grattis grattis grattis 😀

  Tog halloumiburgaren med sötpotatispommes 😀

 11. 1 oktober, 2018 / 19:56

  Sv. Jag med! Läser bloggar på mobilen men det är mycket enklare att blogga från datorn 🙂

 12. 1 oktober, 2018 / 23:11

  Så kul med nya vloggar håller på att se ikapp nu allt som jag har missat under tiden jag var förkyld 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   2 oktober, 2018 / 09:29

   Kul, hoppas att du tycker om dom 😀

 13. 2 oktober, 2018 / 13:37

  Neej men åh, missade att gratta dig på själva dagen!! Men MASSA grattis och kram i efterskott fina du <3
  Till videon – Jaa tack till sminkvideos! Åh va go du är, så glad man blir av att du gillade inlägget också :') Haha, märker vilka oklara kommentarer jag skriver men det finns så mycket i huvudet som låter bra men märks inte alls lika tydligt i text! :'D KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.