1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Renovering av nya lägenheten

Igår kom min renoveringsvlogg ut på min Youtube kanal. Kul att ni uppskattar att jag har börjat vlogga igen. Kan tycka att det är svårt att få fram min personlighet i text, speciellt här på bloggen. Jag är egentligen en smiley missbrukare så istället för att göra punkt så brukar jag använda en smiley. Folk som inte använder smileys är dryga (vilket gör mig super dryg här på bloggen haha).

Vi har kommit i ordning här hemma nu. Det gick väldigt snabbt med tanke på vilket galet kaos det var igår när jag vakande. Jonas och Marie kom förbi igår med en inflyttningspresent. En helt enorm stege. ”Så du kan nå hela vägen upp och damma” haha. Sen hjälpte de oss att fixa felet med diskmaskinen. Det var slangklämman som inte satt fast ordentligt. Så vi fick ta en sväng till Biltema och köpa en ny. Körde en ny test med diskmaskinen och då gick allt precis som det skulle. Denna veckan ska vi få vår nya spis och förhoppningsvis vårt nya köksbord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.