4   35
1   34
2   32
1   18
4   124
3   95
3   91
1   26

Blomsterprakt en favorit bland Interfloras blombuketter


Inlägget är reklam för Interflora.se och innehåller annonslänkar

Blomsterprakt interflora

Ända sedan Bonzo somnade in så har det stått blombukett efter blombukett på vårt köksbord. Som mest var det på min födelsedag. Då hade jag fyra buketter på bordet. Det går inte att missa hur mycket jag älskar blommor. Dom doftar så fantastiskt gott men ger också så mycket glädje. När jag satt vid datorn för ett par dagar sedan så fick jag ett mail. Först trodde jag det var spam men som tur var öppnade jag det och läste vad som stod i.

När de andra buketterna vissnat kommer här ett litet bidrag till en ny.
Många kramar från Pauline

Jag blev så himla rörd! Tyckte det var en så himla fin gåva att få. Jag och Pauline har haft kontakt sen innan hennes son Theodor föddes. Känns helt galet att jag faktiskt har fått ta del av hans liv ända sedan han låg i hennes mage. Så tråkigt bara att vi bor så himla långt ifrån varandra. Tror jag och Pauline hade haft väldigt roligt ihop. Men hoppas att vi någon dag kommer ses i verkligheten också. Tusen tack Pauline för denna otroligt fina gåvan.

Blomsterprakt interflora

Interflora har ett fantastiskt utbud när det kommer till buketter. Visste ni att man kan beställa hem endast snittblommor och sätta ihop sina egna buketter? Perfekt för oss som älskar att göra buketter. Jag valde dock att beställa hem min favoritbukett, Blomsterprakt. Denna buketten fick jag av min bestie och hennes familj dagen efter att Bonzo somnat in. Den är så otroligt vacker! Jag älskar vilda buketter och framför allt stora buketter! Tycker tyvärr att största storleken på de buketterna som man beställer hem inte är speciellt stora. Men förhoppningsvis så kan jag börja odla blommor ute nästa år och plocka mina egna buketter hela sommaren lång.

Ni glömmer väl inte av att ni kan prenumerera på blombuketter från Interflora?

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.