4   34
1   33
2   32
1   18
4   124
3   95
3   91
1   26

Prenumerera på blommor


Inlägget är reklam för Interflora.se och innehåller annonslänkar

Att jag älskar blommor kommer inte som någon större överraskning om ni har följt mig ett tag. Att ha snittblommor stående på bordet är något av det bästa jag vet. Därför känns det extra kul att kunna berätta för er att ni nu kan prenumerera på blombuketter. Men mer om det längre ner. Det gör mig så glad! Då jag nyligen fyllde 30 så har blombukett efter blombukett stått på vårt bord här hemma. Så vackra och magiska. Dock älskar jag att göra mina egna buketter, så jag brukar plocka isär buketterna och sätta ihop dom på nytt.

Det är som terapi för själen

Det är som terapi för själen
När min sambos mamma fyllde 50 så satte jag ihop denna buketten till henne. För mig är blombuketter väldigt personliga. Jag tycker tex inte om rött men ger man bort en bukett så får man tänka på personen som mottager den. Jag hade önskat att liljan skulle varit öppen för en mer dramatisk effekt men jag blev så pass nöjd med buketten att jag själv hade velat ha den trots att den var röd.

Prenumerera på blommor

Interflora har nu lanserat en prenumerationstjänst där du kan få hem en vacker blombukett. Du väljer själv stil och storlek på buketterna samt hur ofta och på vilken veckodag du vill ha leveranser. Prenumerationen kostar endast från 395 kr per leverans (budavgift ingår) och du har ingen bindningstid. Du kan välja mellan Floristens val, Stilren, Klassisk rund samt Vild och spretig. Välj om du vill ha leverans varje, varannan eller var fjärde vecka​. Välj sedan veckodag, stil och storlek. Prenumerationen har ingen bindningstid som sagt (fraktavgiften ingår i priset) och du kan pausa permutationen på Mina Sidor.

Prenumerera på blommor

Genom att prenumerera så behöver du aldrig tänka på att köpa hem en vacker bukett då allt sköts automatiskt. Du bestämmer allt själv och det tycker jag är ett vinnande koncept. Sen att leveransen ingår i priset är verkligen pricken över i:et.

När jag började handla en massa krukväxter så tänkte jag att jag inte behövde några snittblommor på bordet. Hur fel hade inte jag? Klart att jag behöver snittblommor på bordet! Hade vi bott större hade jag haft snittblommor i varje rum. Jag mår så himla bra av att få pyssla med mina växter. Om det så är att greja med sticklingar eller sätta ihop mina egna buketter. Missa inte heller Gröna Flora som lanserades för inte så länge sedan. Där kan ni beställa hem krukväxter från Interflora.

Dela

6 Kommentarer

 1. 13 oktober, 2020 / 10:45

  Det är ju en såå bra sak! Perfekt för vardagslyx 🙂

 2. 13 oktober, 2020 / 19:11

  alltså jag äälskar att ha buketter hemma, ska kika närmare på detta 😀

 3. 14 oktober, 2020 / 08:40

  Men så smart och vilken vacker bukett!! Vill så gärna ha mer blommor och växter hos mig, är ju dock inneboende fortfarande så har lite svårt med platsen haha :’)

  • dixiwonderland
   Författare
   15 oktober, 2020 / 09:58

   Det finns alltid plats! 😉 Vi börjar närma oss 70 växter i vår lilla 1:a så plats finns det alltid 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.