3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Vi lånade med oss Kira och åkte ut till Hunneberg

Idag hade vi en fantastisk höstdag så vi lånade med oss Kira och åkte ut till Hunneberg. Vi har inte varit där sen den 10 Maj när vi firade Bonzos sista födelsedag. De senaste dagarna har jag saknat honom så himla mycket. Det har gått 5 veckor sen han somnade in. Vissa dagar är enklare än andra men den senaste veckan har varit väldigt jobbig. Därför var det skönt att få komma ut i skogen.

Vi lånade med oss Kira och åkte ut till Hunneberg

Vi var dock inte bredda på att det skulle vara så mycket folk. Det var utan att överdriva över 100 pers där. Dock är Hunneberg väldigt stort så det var inga problem att hålla avstånd. Det var många som satt och grillade så vi har bestämt att vi ska grilla nästa gång vi åker dit. Så mysigt! Det är något som jag har velat göra i flera år. Göra en riktigt eld och bara njuta av naturen och ljudet från brasan.

Vi var ute och gick i 2 timmar. Vi gick på en stig som vi aldrig gått på tidigare men efter ca 1 timma så vågade vi inte fortsätta för vi visste inte vart vi var på väg så vi fick gå tillbaka. Vissa av platserna var så otroligt vackra. Kira aka duracell kaninen hade sån energi! Hon blev så glad när jag kom och hämtade henne idag att jag fick min första puss! Gulletjejen. Hon fick springa lös på en raksträcka som vi gick på och kom tillbaka vid varje inkallning. Hon fick även se hästar för första gången. Dom var lite läskiga tyckte hon. Jag var så avundsjuk på alla ryttarna som vi passerade idag.

Vilken dröm att få rida ut en så vacker höstdag!

Jag sitter och kämpar för att hålla ögonen öppna nu. Sov inte ens 6 timmar i natt och sen en ordentlig långpromenad på det. Är så fruktansvärt trött men måste hålla mig vaken ett par timmar till. Såg klart andra säsongen av The Alienist. Den serien är så himla bra! Dakota Fanning har en av huvudrollerna och hon är magisk! Har ni inte sett den så se den. Tyckte att andra säsongen var bättre än den första. Eftersom jag kolla på serien så la jag mig inte förrän efter två inatt. Men nu ska jag fortsätta kämpa mot min trötthet. Ska köpa växter klockan 21:00 från Nederländerna så måste vara vaken tills dess. Funderar på att sätta på en skräckis som kanske kan få mig mer pigg. Hoppas att ni har en fin helg.

Dela

3 Kommentarer

  1. 24 oktober, 2020 / 19:31

    Mysigt med en underbar höstdag🤎🍂

  2. 25 oktober, 2020 / 21:19

    Så vacker natur! Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.