2   22
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

Med nya köksredskap från Confident Living blir det roligare att laga mat


Inlägget är reklam för Confidentliving.se och innehåller annonslänkar

stekpanna från nordkök prima confident living

Blir ni mer peppade för att göra något om ni köper nya saker? Tex att det blir roligare att träna om man har nya träningskläder, det blir roligare att städa om man har nya städgrejer eller att det blir roligare att laga mat om man har nya köksredskap? Jag måste erkänna att jag tillhör den kategorin som tycker saker blir roligare om jag har något nytt att använda.

Med nya köksredskap från Confident Living blir det roligare att laga mat

Vi har länge varit i behov av nya köksredskap. Speciellt nya stekpannor. Men det blev aldrig att vi köpte några nya. Men tillslut så fick jag ett ryck. Jag var trött på att maten brände fast i stekpannan helt enkelt. Men att hitta en ny stekpanna är inte de lättaste. Det är inte något som jag ofta köper och jag vill gärna ha en som håller ett tag. Besökte ett flertal butiker tills jag gick in på Confident Living. Dom har hur mycket fint som helst men det bästa var att de hade en massa stekpannor som är nedsatta i pris. Måsten även säga att deras leverans var riktigt snabb! Tog mindre än en vecka att få hem beställningen.

stekpanna från nordkök prima confident living

Nordkök Stekpanna 28cm PRIMA

Efter att ha kollat runt och läst ett flertal recensioner så köpte jag två stekpannor från Nordkök. Det är 59% rabatt på denna stekpannan så det blev ett riktigt kap! Nu har jag inte hunnit testa dom än men jag har svårt att tro att de inte kommer leva upp till mina förväntningar. Jag blir mest glad om jag slipper ha mat som bränner fast haha.

 • Gjuten aluminium i högsta kvalitet
 • 5mm tjock botten för snabb och jämn värmefördelning
 • Passar alla spisar, inklusive induktion
satake nabe gjutjärnsgryta confident living
satake nabe gjutjärnsgryta confident living

Drömmen om en Gjutjärnsgryta

På hösten så älskar vi att äta grytor. Det är något som hör hösten till. Och jag har så länge jag kan minnas velat ha en gjutjärnsgryta. Men de har ofta kostat rätt mycket pengar. Men när jag såg denna från Satake så kunde jag inte låta bli. Priset var också så himla bra! Nabe Gjutjärnsgryta tål höga temperaturer och kan användas i ugn. Praktiskt handtag för servering. Jag vill gärna börja lägga upp mer matbilder men jag är så himla kräsen när det kommer till mina bilder. Nu med denna super snygga gjutjärnsgrytan så kan jag fotografera hur många snygga bilder som helst. Älskar designen och det super snygga trälocket. Sen att man kan ha den i ugnen är en enorm fördel.

satake nabe gjutjärnsgryta confident living
satake nabe gjutjärnsgryta confident living
satake nabe gjutjärnsgryta confident living
Jag visste inte att man även fick med en platta att ställa grytan på och ett till lock.
Helt klart värt varje krona. Kan faktiskt inte förstå att den var så billig!

Sen Bonzo somnade in så har jag inte orkat laga mat. Har inte haft någon inspiration eller ork. Matlusten har inte varit speciellt stor helt enkelt. Men med våra nya köksredskap så hoppas jag att inspirationen kommer tillbaka. Att laga mat har alltid varit ett så himla stort intresse för mig. Och nu det senaste så har jag blivit modigare när det kommer till att testa nya saker. Lovar att jag kommer göra ett inlägg så fort jag har använt dessa för att ge en liten recension om vad jag tycker om dom.

Dela

4 Kommentarer

 1. 22 oktober, 2020 / 22:21

  Wow vilka snygga lock!!!!!

 2. 22 oktober, 2020 / 22:29

  Men så kul med en massa nytt!
  Sv. Japp det har jag! Älskar den serien!!!

 3. 23 oktober, 2020 / 07:07

  Åh, vill också ha en Gjutjärnspanna 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   25 oktober, 2020 / 12:25

   Ska testa den idag, men något säger mig att jag kommer älska den 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.