12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Är det något som jag har lärt mig efter alla år i denna branschen

Är det något som jag har lärt mig efter alla år i denna branschen så är det att jag hellre uppdaterar bloggen när jag har bra material i grunden. Även fast bloggen inte uppdateras så betyder inte det att jag inte arbetar. Det finns alltid mail som ska besvaras, tankar kring nytt material som ska skapas och sen har det alltid varit viktigt för mig att jag är true to myself.

Jag reser inte utomlands 20 gånger per år som många andra influencers gör. Jag går inte på några events och jag känner inga andra influencers som jag kan umgås med här i Trollhättan. Man behöver inte bo i Stockholm för att lyckas som influencer och jag kan tycka det är lite tråkigt att så många flyttar dit för många förändras. Tyvärr inte till de bättre heller i min mening. Är det något som saknas så är det originalitet. Många är kopior av varandra och det är där charmen med att inspireras av någon försvinner.

Jag känner mig ofta väldigt ensam i mitt arbete. Även om många i min närhet verkligen supportar mig vilket jag uppskattar enormt så känner jag mig ensam i mitt sätt att arbeta. Det har funnits stunder där jag frågat mig själv om jag gör rätt. Jag har ändå bloggat i 13 år och min statistik är fortfarande den samma. Min blogg växer inte och så ser man personer som bloggat i två veckor får flera tusentals följare för att dom har turen att bli vän med andra influencers som länkar till deras sociala medier. Jag har inga planer på att byta karriär eller ändra mitt sätt att arbeta. Men även jag som arbetar med detta på heltid får stunder där jag tvivlar på mig själv och undrar vad jag hade kunnat göra bättre.

22 Kommentarer

 1. Marie
  11 juli, 2018 / 19:51

  Du gör allt jättebra ska du veta och du lägger ner så mycket av din själ i bloggen ❤️ Så länge det är detta du vill arbeta med så ska du inte ge upp 😘

 2. 11 juli, 2018 / 20:25

  Det märks att du lägger mycket tid på din blogg och jag älskar dina vackra bilder. Du ska veta att du är riktigt grym, unik och jag gillar verkligen din blogg! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   12 juli, 2018 / 10:01

   Tusen tusen tack fina du. Va glad jag blir, på riktigt! :*

 3. 11 juli, 2018 / 21:42

  Du är så himla fin! Älskar dessa bilder! Kram

 4. 11 juli, 2018 / 21:43

  Vilket bra och inspirerande inlägg<3

 5. 11 juli, 2018 / 21:47

  Du gör alltid väldigt välarbetade blogginlägg och tar fina bilder och dina inlägg känns inte framstressade =D

  • dixiwonderland
   Författare
   12 juli, 2018 / 10:01

   Tack, va glad jag blir att du tycker det 😀

 6. 11 juli, 2018 / 22:08

  Älskar dina inlägg!! Alltid så fina och välarbetade bilder samt text och det är alltid roligt att gå in hos dig!! Hellre kvalité än kvantitet 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   12 juli, 2018 / 10:00

   Åhh detta gjorde min dag. Tack så mycket My :*

 7. 11 juli, 2018 / 22:14

  Tack så mycket, detsamma fina du!

 8. 11 juli, 2018 / 23:38

  kämpa på du har en jätte fin blogg men ja tråkigt de flyttar för att tro det blir bättre

  åhh härlig färg på naglar o blomma krram

 9. 12 juli, 2018 / 07:37

  Jag känner igen mig i det du skriver, nu är det inte mitt arbete, bloggen men drömmer om att det en dag ska få vara just det <3 Jag älskar din blogg och dina fina bilder, fortsätt som du gör, charmen är att vara egen och inte kopiera alla andra tycker jag. Kramen

  • dixiwonderland
   Författare
   12 juli, 2018 / 09:59

   Men så fina ord du ger mig, som alltid! Tack snälla du, detta gjorde mig så glad ska du veta <3

 10. 12 juli, 2018 / 09:33

  Så himla intressant att läsa om dina tankar vännen!! Du är så fantastisk! <3

 11. 12 juli, 2018 / 13:02

  Så vackra bilder! och bra skrivet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.