3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Riverdale | Gillar du spänning, förbjuden kärlek, tonårsdrama

Efter att ha sett så många bloggar som har skrivit om serien så bestämde jag mig igår för att ge den en chans. Thank god that I did! Jag skulle säga att serien är en blandning av Teen Wolf och Gossip Girl. Vi har maktspel mellan de rika och mindre rika. Extremt mycket spänning. Jag trodde flera gånger att avsnittet var slut men det bara fortsatte att hända saker. Min tanke var ”Hur mycket kan hända i ett enda avsnitt?” Jag tror jag såg 6-7 avsnitt igår så jag kan inte uttala mig om vad serien kommer ta för vändning men än så länge har inget övernaturligt hänt.

Anledningen till varför jag får en känsla av Teen Wolf är mystiken. Man får följa både föräldrarna och ungdomarna väldigt tätt in på. Deras problem och hur alla är sammankopplade. Den är lik Gossip Girl för att man har tonårsdramat, vissa av ungdomarna har väldigt mycket pengar och försöker använda detta till sin fördel. Man ser tydligt Blair och Serena karaktärer. Sen känner jag att vissa saker går till överdrift precis som med Gossip Girl. Sånt kan jag ha lite svårt för men jag tycker serien gör det bra. Det bästa är att när jag är klar med säsong ett så kan jag börja på säsong två direkt. Dom har även gjort ett uttalande att det kommer komma en säsong tre.

Gillar du spänning, förbjuden kärlek, tonårsdrama, jobbiga föräldrar och jakten på en mördare så är detta absolut en serie för dig. Skådisarna är eye candy vilket alltid är ett stort plus. Jag kommer se klart säsong ett idag och förmodligen har jag sett klart säsong två innan Lördagen. Jag i ett nötskal när jag hittar en serie som jag tycker om. Och det bästa av allt är att Netflix har slutat fråga om man fortfarande kollar. Förmodligen den dummaste frågan ever.

18 Kommentarer

 1. 12 juli, 2018 / 10:21

  Åh den serien måste jag spana in! 😀 Kramis

 2. 12 juli, 2018 / 11:29

  Måste jag se!!

 3. 12 juli, 2018 / 11:34

  Åh älskar riverdale<3

 4. 12 juli, 2018 / 11:56

  Har faktiskt inte sett den men har läst mycket bra om den 😀

 5. O-M-G yes, detta är den bästa serien ever!! Så besviken att jag redan kollat två säsonger.

  Sv: Haha, där ser man. Intressant, tänk vad olika man kan tycka. Hur kommer det sig att du inte gillade den rå?

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juli, 2018 / 14:23

   Naww 😀 Jag tycker dock inte att säsong två var lika bra :/

 6. 12 juli, 2018 / 12:32

  Älskar Riverdale! Har dock inte sett alla avsnitt än på säsong 2, men det ska bli 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juli, 2018 / 14:23

   Ja det får du ta och se 😀 Dock tycker jag att första säsongen var så mycket bättre. Under säsong två har det spårat ur för mycket :/

 7. 16 juli, 2018 / 12:23

  detta ska jag spana in, jag älskar gossipgirl 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.