12   24
1   19
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Jag är helt insnöad i höstkläder just nu


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Jacka / Skjorta / Tröja / Tröja

Jag är helt insnöad i höstkläder just nu. Jag vet inte varför jag älskar just höstmodet så himla mycket. Kanske är det för att det är betydligt enklare att hitta höstkläder som man tycker om än sommarkläder? Jag är nog inte lika kräsen när det kommer till tröjor, byxor, skor som när ens hela outfit består av en klänning. Då vill man att den ska ha en riktig wow effekt eftersom att man inte har något annat klädesplagg att lyfta den med.

”Hur många stickade tröjor kan en person ha?”

Svaret på den frågan är så himla enkel, inte för många! Har ni läst bloggen ett bra tag så vet ni att jag bor i mina svarta leggings under vintern. Jag skulle väldigt gärna vilja hitta leggings i andra färger för jag har gett upp hoppet om att hitta byxor som jag trivs i. För några år sedan hade jag ett par bruna leggings som jag älskade. Men tråkigt nog gick de sönder.

Blå / Grön / Rosa

Kanske kan jag lyckas hitta något liknande detta året. Eller se om jag kan hitta ett par leggings med detaljer. River Island är det märket som jag tycker mest om när det kommer till byxor. Kanske att jag kan fynda ett par leggings där i höst. Förra året var jag dåligt på att använda färg. Av någon anledning hamnade jag i en slags bubbla där allt skulle vara neutralt av någon anledning.

”I höst ska jag absolut försöka handla mer färg”

Men jag tror man lätt undviker färg på vintern för man kanske tycker att det är svårare att styla. Jag som förr alltid älskade färg vill inte bli en person som endast går runt i neutrala färger. Det är kanske tur att jag inte alls trivs i svarta tröjor. Enda gången som jag är klädd helt svart är när jag är ute och går promenader med hundarna. Hur känner ni inför hösten och just att använda mer färg?

Glöm inte att ni får 25% rabatt på allt förutom rean hos Nakd
med koden back2school

8 Kommentarer

 1. 7 augusti, 2018 / 22:28

  Härliga tips!

  Haft en bra start på veckan?
  Kram

 2. 7 augusti, 2018 / 22:56

  Jag har smygit in mer och mer färg, så ska nog allt göra det i höst. Är sugen på den gula höstfärgen, blir nog några sådana plagg =D Tack, ja visst är det EUPHORIA SCRIPT heter det =D

  • dixiwonderland
   Författare
   8 augusti, 2018 / 09:03

   Jag har några såna gula tröjor i min samling och så fort jag har på mig dom får jag så mycket komplimanger 😀

 3. 8 augusti, 2018 / 00:42

  Jag älskar höstmodet men jag är inte redo för det riktigt än 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   8 augusti, 2018 / 09:03

   Tror du kan vara lugn 🙂 Vi har hela Augusti kvar av sommaren :*

 4. 8 augusti, 2018 / 09:11

  Jag är så oerhört dålig på färg över lag. Ska verkligen försöka få till lite härligare plagg i höst =)) Kram fina <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.