1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Vaknade innan klockan hunnit bli fem i morse

Vaknade innan klockan hunnit bli fem i morse. Blir smått galen av att inte få sova. Naturligtvis så kunde jag inte somna om men som jag har skrivit tidigare så kan jag verkligen uppskatta att få vakna riktigt tidigt. Det är ett speciellt lugn innan allt vaknar till liv. Jag gick ut en runda med Bonzo innan jag tog en långpromenad med Ronja. Det var veckans första långpromenad. Det har varit så himla varmt de andra dagarna och igår hade jag så fruktansvärt ont i magen att jag aldrig kunde gå ut.

Lyssnade på de senaste avsnittet av Avanzapodden vilket alltid är lika roligt och lärorikt. Det första jag gjorde idag klockan nio var att köpa ett par Norska aktier. För er som inte vet så öppnar börsen klockan nio på morgonen. Jag tycker det är så roligt att investera mina pengar men det är också nödvändigt då jag tjänar väldigt lite pengar och inte får någon vidare pension. Det enda som jag kan ångra är att jag inte började tidigare.

Nu ska jag ta och äta lunch. Är det bara jag som blir så himla hungrig om jag går upp tidigt på morgonen? Jag har inte alls samma hungerkänslor om jag går upp vid åtta, men vaknar jag vid sex då måste jag äta regelbundet. Vid två ska jag möta upp Amanda. Har saknat henne så fruktansvärt mycket denna veckan. Vi tänkte köpa sushi och sätta oss ute någonstans. Man måste ta vara på de fina vädret. Strax innan det kommer mamma och hämtar Ronja. Men nu måste jag äta så magen slutar att kurra.

14 Kommentarer

 1. 18 maj, 2018 / 12:32

  Vad jobbigt att du vaknade så tidigt men det är skönt att få ut mycket av dagen 😀 Kramis

 2. 18 maj, 2018 / 13:23

  Måste lyssna på den podden, lät väldigt intressant! Kram

 3. 18 maj, 2018 / 14:07

  Jobbigt, vid första tanken.. men när man väl gått upp och vaknat till lite är det ju skönt ändå =)

  • dixiwonderland
   Författare
   20 maj, 2018 / 09:57

   Beror nog på om man vaknar av sig själv eller av larmet 😉

 4. 18 maj, 2018 / 14:44

  Det är samma sak för mig med hungern, kliver jag upp tidigt så behöver jag äta mer regelbundet annars klarar jag mig hur länge som helst utan mat!

  • dixiwonderland
   Författare
   20 maj, 2018 / 09:57

   Skönt att veta att man inte är ensam om det 😛

 5. 18 maj, 2018 / 15:25

  Mumms vad gott med sushi!

 6. 18 maj, 2018 / 20:33

  så jobbigt att inte få sova 🙁

 7. 19 maj, 2018 / 13:24

  aaa det är kul med fynd ja ) fin bild på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.