3   22
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

20% rabatt hos Gina Tricot + mer


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Ringar / Örhängen / Klänning / Örhängen / Ringar / Klänning
Blus / Jeansshorts / Väska / Klänning / Väska

Just nu har Gina Tricot 20% rabatt på nästan allt fram till den 20 Maj. Ni kan läsa mer om villkoren via länken. Jag plockade ihop ett kollage med mina favoriter som jag hittade på hemsidan. Det är väldigt enkelt att få ihop en hel outfit för en väldigt bra summa pengar när man besöker deras hemsida. Den vita klänningen är perfekt för studenten och den svarta är öppen i ryggen vilket blir en väldigt fin detalj.

Lite andra kampanjer som är aktiva just nu

Nelly har upp till 50% rabatt på sommarkläder. Finns ett stort utbud på klänningar som är perfekta för studenten, bröllop, dop eller andra högtider. Finns även en hel del vardagsplagg som kan vara värt att fynda. Handla för minst 299 kronor och få fyra sminkborstar på köpet hos Yves Rocher. Jag älskar deras sminkborstar och har hur många som helst här hemma. Dom är otroligt lena och snälla mot hyn när man applicerar sitt smink. Ni kan hitta fler erbjudanden från dom här. Sen får ni 20% rabatt på e.l.f Cosmetics. Någon som har testat deras magnetiska ansiktsmask? Jag har sett ett klipp på youtube och kan erkänna att jag blev riktigt sugen på att testa den. Vet dock inte om den gör några underverk för ens hy men väldigt cool. Boozt har Crazy Deals upp till 50% rabatt. Dom har även den snabbaste leveransen. Brukar alltid få mitt paket 2 dagar efter min beställning. Det är ett stort plus.

16 Kommentarer

 1. 17 maj, 2018 / 20:05

  Äääälskar att det är så mycket fina sommarkläder just nu! ^^

 2. 17 maj, 2018 / 21:25

  Så himla fina plagg! Kram

 3. 18 maj, 2018 / 08:54

  Får kika in på några av sidorna du har med i inlägget tror jag bestämt 🙂

 4. 18 maj, 2018 / 09:18

  Jag skulle vilja vara miljonär ibland, shoppa loss och köpa allt jag vill!!!

 5. 18 maj, 2018 / 09:19

  Men åhh! Tack för tipsen! Här ska shoppas, hihi! Kram <3

 6. 18 maj, 2018 / 10:33

  Jag såg erbjudandet och funderar på att klicka hem en beställning 😀 Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.