3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Tycker ni att rätt person vann Let´s Dance igår

Tycker ni att rätt person vann Let´s Dance igår? Jag kollade på programmet endast för att Jonhenrik var med och jag blev så himla glad igår när han vann. Han har verkligen fångat svenska folkets hjärtan. Inte dåligt att vinna både Talang och Let´s Dance. Jag satt dock och sappade mellan Let´s Dance och Jurassic Park. Älskar verkligen de filmerna speciellt ettan och trean. Den senaste Jurassic World var en sån fruktansvärd besvikelse och snart kommer tvåan ut men mina förväntningar på den är super låga.

Idag startade jag dagen med ett träningspass. Att träna på morgonen är verkligen inte något för mig. Jag hade ingen energi alls så det var riktigt kämpigt. Tror det är bättre att jag försöker träna på kvällarna istället. Men jag är glad att jag tog mig ut och jag är nöjd med resultatet. Efter att jag hade duschat så åkte vi ut till Öresjö för jag ville sola. Blev dock lite trädgårdsarbete då jag både klippte gräset, trimmade och vattnade alla växterna. Solade en liten stund men vi har 28 grader varmt idag så jag vågade inte ligga för länge då jag inte vill bränna mig.

Nu ska jag ta och vila en stund. Blir så himla trött av värmen och här hemma har vi just nu 27 grader vilket betyder att det är lika varmt i vår lägenhet som det är ute i skuggan. Senare ikväll ska vi åka och grilla hos några vänner. Det ska bli så himla mysigt och det bästa är att vi kan ta med Bonzo. Hoppas att ni får en jätte fin kväll.

10 Kommentarer

 1. 2 juni, 2018 / 16:32

  Ja vad roligt att JonHenrik vann och tack för att du skrev om det. Följde aldrig lets dance men såg honom några gånger under repriserna och han är verkligen grym! 😀 Kramis

 2. 2 juni, 2018 / 20:31

  jag höll faktiskt på Daniel men Jon Henrik var också bra 😀

 3. 2 juni, 2018 / 21:04

  Den nya Jurassic World som kommer snart känns så töntig när man kollar på trailern.. Vill ändå se den, men har inte super höga förväntningar heller tyvärr :/

  • dixiwonderland
   Författare
   3 juni, 2018 / 09:26

   Jag känner exakt som du. På något sätt så känns de nya filmerna så himla fake jämfört med de tre första 🙁

 4. 2 juni, 2018 / 22:15

  Har ej kikat på Le´ts Dance så det var faktiskt nu när jag läste detta inlägg som jag fick se vem vinnaren var.

 5. 3 juni, 2018 / 08:29

  Gillade också Jonhenrik! ^^ Har också sett Jurassic Park-filmerna i helgen, riktigt bra ju!

  • dixiwonderland
   Författare
   3 juni, 2018 / 09:25

   Åhh då ska jag tänka på dig ikväll när jag ser tredje filmen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.