1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Detta är utan tvekan en favorit outfit för mig


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Sandaler/Tom Tailor – Klänning/Glamorous – Väska/Dune London

Detta är utan tvekan en favorit outfit för mig. Klänningen är några år gammal och en stor favorit. Perfekt för vardagen samtidigt som den har väldigt söta detaljer. Väskan är mitt senaste tillskott och jag har nog aldrig fått så mycket komplimanger för en väska tidigare. Riktigt surt att jag inte får plats med systemkameran men jag är så himla glad att jag behöll den. Skorna köpte jag förra året men dom har aldrig kommit till användning, men det ska det bli ändring på! Så snygga men framför allt så otroligt bekväma. Väldigt enkla att gå i så jag ser fram emot att få använda dom mycket mer nu i sommar.

Idag är det Fredag och jag känner mig helt slut. Det har varit en väldigt intensiv vecka men hårt arbete lönar sig. Jag försöker att inte stressa upp mig över saker som kommer utan ta en dag i taget. Under Maj månad lyckades jag leverera 10 outfits vilket jag är så nöjd med. Överlag så har Maj månad varit helt fantastisk för mig. Jag har verkligen hittat tillbaka till kärleken för bloggandet. Under många år så såg jag bloggen enbart som jobb vilket jag gör fortfarande men nu längtar jag efter att få uppdatera och skapa nytt material. Galet att vi nu är inne i Juni månad. Vill verkligen inte att sommaren ska ta slut men som jag skrev, jag försöker ta en dag i taget. Och det bästa med Juni är att skattepengarna kommer nästa vecka!

20 Kommentarer

 1. 1 juni, 2018 / 13:09

  Det är en jättefin outfit. Och jag är glad att läsa att din maj har varit så bra 🙂

 2. 1 juni, 2018 / 14:49

  Åh, wow, älskar allt med denna outfit, sååå fint! Roligt att du hittat tillbaka så bra till bloggen! <3

 3. 1 juni, 2018 / 18:06

  Men åh så fin!!

 4. 2 juni, 2018 / 10:50

  Förstår att den är en favo! SÅÅÅ fin på dig <3

 5. 2 juni, 2018 / 11:24

  Himla fin outfit. Väskan var jättefin 🙂

 6. 2 juni, 2018 / 21:46

  Du är ju verkligen så himla, himla vacker!

 7. 2 juni, 2018 / 22:46

  Så fint, älskar skorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.