0   30
6   30
6   42
0   27
0   19
5   33
5   38
2   46

Två mysiga dagar

Två mysiga dagar

Två mysiga dagar

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er? Jag mår bra men är fruktansvärt trött idag. Jag har problem med min sömn så i förrgår natt somnade jag efter två. Låg och läste om dramat mellan Britney och hennes lillasyster Jamie Lynn som jag hade missat. Så himla tragiskt alltihop. Tycker inte det är rättvist att alla flyger på Jamie Lynn när deras storebror Brian inte får någon skit överhuvudtaget? Jamie Lynn var bara 17 år gammal och skulle få sitt första barn när Britney hamnade i förmyndarskapet så jag tycker inte det är rätt att lägga så mycket på henne.

Hur är vädret där ni bor?

Här har det blåst väldigt mycket under lång tid nu. Jag ska faktiskt ut med Nala om ca 30 minuter så får hoppas att vi inte blåser bort. Men det ska vara strålande sol idag så det blir nog en riktigt mysig promenad. Vi har inte setts på nästan en vecka och jag har saknat henne. Igår öste regnet ner men som tur var så spenderade jag dagen hemma hos min bestie.

Två mysiga dagar
Nova var en liten kattunge som levde på en soptipp när min bestie räddade henne. Hon ser lite små tyken ut på bilden men hon är super mysig. Hon var nog bara trött på kameran haha.

Vi fikade, spelade mario cart och så myste jag naturligtvis med katterna. Vi satt även och bläddrade i några av hennes fotoalbums och det var så himla roligt! Nu förstår jag varför min sambos farmor och farfar blir så glada när jag ger dom fotoböcker varje jul. I hennes fotoalbum så fanns det en del bilder på oss när vi var små. Så sjukt att vi har varit bästa vänner i 23 år nu. Hon är det närmaste en syster jag någonsin kommer få och jag är så tacksam över att ha fått den bästa av de bästa. Hon är för snäll för sitt eget bästa, extremt omtänksam och otroligt rolig. Vi skrattar alltid så vi gråter. Är så tacksam för att av alla människor i världen så blev hon min bästa vän.

Två mysiga dagar

Om en stund ska jag som sagt ut med Nala och senare i eftermiddag ska vi till Uddevalla Blomsterlandet. Världens bästa butik om ni frågar mig. Jag har blivit vän med en i personalen. Hon tog betalt av mig i kassan när jag skulle göra mitt examensarbete. När jag sen var tillbaka i vintras och köpte kransarna till julmarknaden så frågade hon hur det hade gått med allt och då berättade jag för henne att jag har börjat jobba som florist. Hon följer mig på instagram och när hon såg att jag ska så mina egna blommor så ville hon ge mig en massa blomfröer.

Alltså hur fint? Jag har naturligtvis sagt att det inte behövs men hon insisterade. Det gör mig så himla rörd att det finns personer som stöttar mig och vill se mig lyckas. Så vi ska som sagt dit idag för att hämta dessa fröer men jag har också fått en beställning på en stor blombukett så ska även köpa snittblommor. Två väldigt mysiga dagar om ni frågar mig.

Dela

4 Kommentarer

  1. Anne-Marie
    20 januari, 2022 / 11:11

    Det är jag som är tacksam för att jag har dig som min bästa vän ❤️ Vi har alltid så kul tillsammans och det var roligt att kolla lite gamla foton på när vi var små ❤️ Är tacksam för att du funnits där genom nästan hela mitt liv och alla minnen vi har tillsammans. Det betyder så mycket ❤️ Älskar dig ❤️

  2. 20 januari, 2022 / 17:37

    Åh vilka mysiga dagar och så gulligt av henne på Blomsterlandet att vilja ge dig fröer!! 🙂 Underbart ju! Blir spännande och höra vad det är för några och lycka till med bukettbinderiet. :-*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.