4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

40% rabatt på Fotoböcker och massa mer

Inlägget är reklam för Smartphoto.se och innehåller annonslänkar
40% rabatt på Fotoböcker och massa mer

Jag älskar er lika mycket som jag älskar blommor

Något som jag alltid säger till min sambos farmor och farfar. Jag vet inte hur många fotoböcker som jag har gjort till dom genom åren. Men detta är utan tvekan den tjockaste som jag har gjort. När det kommer till familj så har detta varit ett av de sämre åren. Relationer som har spruckit och min sambos farmor som låg inne på sjukhuset två gånger. Hon missade så mycket denna sommaren så därför hoppas jag att denna boken kan ge glädje. Farfar ser väldigt dåligt så därför gjorde jag texten så stor som det var möjligt så att han också kan läsa.

Vår sommar nere i Skåne kommer jag minnas för alltid. Vilka otroliga minnen vi skapade. Och jag längtar något ofantligt till vår resa till Gotland nästa sommar. Då ska jag få träffa Johanna som jag har pratat med i över 6 år online! Johanna betyder så otroligt mycket för mig. Hon har hjälpt mig så mycket men det kommer jag berätta mer om nästa år.

40% rabatt på Fotoböcker och massa mer
40% rabatt på Fotoböcker och massa mer

Fotoböcker är verkligen ett perfekt sätt att samla alla minnen från händelser som betytt mycket för en. Det blir lätt att bilderna annars bara blir liggandes på datorn. Men via fotoböckerna så tar man gärna fram dom för att visa vänner eller familj som man kanske inte ser så ofta.

Just nu så får ni upp till 40% rabatt på hela sortimentet hos Smartphoto

Jag har varit kund hos dom i många år och har aldrig blivit besviken. Produkterna har en hög kvalité vilket är viktigt för mig då jag lägger ner så mycket tid på mina fotografier. Förutom fotoböcker så jag har framkallat fotografier, muggar, kuddar och kalendrar. Leveransen är snabb och nu när det är 40% rabatt så är det perfekta tillfället att framkalla årets bilder. Nu kan man även framkalla hundsängar med tryck, hundhalsband och mycket annat. Så kul!

40% rabatt på Fotoböcker och massa mer
40% rabatt på Fotoböcker och massa mer
Dela

12 Kommentarer

 1. 24 november, 2021 / 17:41

  Alltså jag måste verkligen bli bättre på att göra fotoböcker. De är ju så himla mysiga att ha och sitta och bläddra i 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   27 november, 2021 / 11:25

   Du som tar så vackra bilder borde verkligen göra fotoböcker 😀 Perfekt att ge bort men också kul att ha som minne själv 😀

 2. 24 november, 2021 / 19:37

  typiskt när man nyss gjort beställning haha.
  så fint att du gjort till dom 🙂

 3. 24 november, 2021 / 19:50

  Vilka fina bilder 😍

 4. 24 november, 2021 / 21:16

  Åh perfekt för mig som just börjat fundera på att göra en fotobok ju!

  • dixiwonderland
   Författare
   27 november, 2021 / 11:26

   Ja du borde verkligen göra fotoböcker som tar så många fina bilder 😀

 5. 25 november, 2021 / 20:30

  Älskar att ha fotoalbum att titta igenom på gamla minnen 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   27 november, 2021 / 11:26

   Ja man blir så himla glad 😀 Blir ju lätt att man kanske glömmer av annars.

 6. 26 november, 2021 / 09:37

  Så fint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.