0   29
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Vackra Buketters första julmarknad

Reklam för mitt första Vackrabuketter.se
Vackra Buketters första julmarknad

Vackra Buketters första julmarknad

Så igår var det dags för Vackra Buketters första julmarknad. Det var nog tur att jag gick in med låga förväntningar för julmarknaden var tyvärr inte så lyckad. Jag hade aldrig varit där så jag visste inte vad jag skulle förvänta mig. Men de som hade anordnat marknaden sa att det var en katastrof. Tydligen så hade Strömslund haft en julmarknad dagen innan så jag förstår varför de inte kom folk.

Men jag måste ändå säga att jag är nöjd med marknaden för jag kom hem tomhänt!

Jag sålde en krans dagen innan marknaden då en person hade sett kransarna på min instagram. Sen på marknaden sålde jag fyra stycken. Min sambo hade hört att några sagt att de tyckte kransarna påminde om Ernst. Nu har jag ingen stor koll på Ernst men jag hoppas att det var en komplimang. I 4,5 timme stod vi ute i minusgrader. Efter första timmen kunde jag inte längre känna mina tår och resterande timmar var bara hemska. Då hade jag ändå dubbla strumpor men det var så fruktansvärt kallt.

Vackra Buketters första julmarknad
Vackra Buketters första julmarknad
Vackra Buketters första julmarknad

Min bästa vän hade hjälpt mig skriva ut ett papper med QR kod vilket många blev så imponerade över. När de scannade så var beloppet och texten redan klart så allt det behövde göra var att signera betalningen. Det hade dock min sambo hjälpt mig fixa. Sen tipsade även min bestie mig om att jag borde ha en filt på bordet för att det ser finare ut och det höll jag verkligen med om.

En mysig stund framför brasan

Efter julmarknaden så åkte vi hem till min sambos farmor och farfar. Det ända jag ville var att sitta framför brasan och värma mig. Går inte att beskriva hur skönt det var haha. Vi lyssnade på julmusik och hade det så mysigt tillsammans. Dom ville så gärna ha kommit till marknaden men det var en lång uppförsbacke som de inte hade sandat så det hade varit alldeles för riskabelt. Men är så glad och tacksam för deras stöd. Farfar köpte även en av kransarna som blev över då han ville de bort den till en granne.

Vackra Buketters första julmarknad
Vackra Buketters första julmarknad

Hade bara sovit fem timmar natten innan marknaden och vi åt aldrig någon frukost innan vi åkte. Så det var tur att de serverade lite våfflor och te. Kan säga att det behövdes när man hade stått ute i så många timmar och frusit tårna av sig. Men trots att det inte kom mycket folk så tyckte jag att det var riktigt roligt. Vi träffade en massa trevliga människor och jag kommer vilja vara med kommande marknader också. Då jag inte har någon fysiskt butik så är det viktigt att jag kommer ut och syns. Visar att jag finns.

Viktigt att visa att jag finns

När vi var klara hos farmor och farfar så åkte vi hem till min sambos pappa och hans sambo. De ville nämligen köpa de två sista kransarna av mig. Tur man har bästa familjen som hjälper en haha. Hade det varit mindre kransar så hade jag sålt dom online men dessa var för stora för att skickas. Sen blev vi kvar där i några timmar. Vi beställde pizza och hade det så himla mysigt! Åkte inte därifrån förrän klockan 19:30 och sen var jag helt död. Men jag är så nöjd med marknaden och dagen i sig.

14 Kommentarer

 1. 13 december, 2021 / 10:59

  Vad skönt att du är nöjd med dagen, det är absolut huvudsaken och att du kom hem tomhänt! 🙂 Har också stått på marknad en gång (men det gör jag aldrig om, dels för mycket pill med allt jag skulle ha med och som du nämnde iiiiiiskallt XD) och du är smart som testar att visa upp dig på det sättet, tillslut hittar man sin kanal/säljlinje och då kanske det aldrig är marknader längre utan i någons butik eller annan lokal 🙂 Heja dig <3

  • dixiwonderland
   Författare
   15 december, 2021 / 09:10

   I ditt fall så kan jag förstå att det blev mycket jobb med tanke på att du har så många olika saker som du säljer. Vi hade allt i en flyttlåda så det var inga problem med att få med allt 😀 Tror absolut att jag kommer fortsätta med detta 😀

 2. 13 december, 2021 / 14:21

  Men trist att det inte kändes toppen…
  Men hur grym är du inte som ändå stod där och kämpade, någonstans måste man börja & jag tror det är toppen att testa på lite olika aktiviteter så man visar att man finns!!
  Du är grym!! 🙂 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   15 december, 2021 / 09:11

   Det var en rolig erfarenhet men det hade naturligtvis varit roligare om det kommit mycket mer folk. Jag hade inga förväntningar då jag aldrig varit på denna marknaden tidigare men det var lärorikt 😀

 3. 14 december, 2021 / 19:28

  Men wow! Grattis! Vilken milstolpe att kunna sälja på julmarkanad 🙂

 4. 14 december, 2021 / 19:46

  ser så mysigt ut! jobbigt att stå ute så länge i kylan 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   15 december, 2021 / 09:12

   Ja det var faktiskt hemskt för jag hade så ont i mina fötter 🤣 Men det var värt det för jag fick sålt alla kransarna 😀

 5. 15 december, 2021 / 20:52

  Nej men wow så kul att du fick sålt alla kransar! Kan tänka mig att det var sjukt lärorikt att ha fått testa på detta 🙂 Och jag som dyrkar marken Ernst går på är helt säker på att det var en komplimang du fick 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   17 december, 2021 / 10:23

   Haha åhh tack söta du 😀 Vi får hoppas det 😉

 6. 15 december, 2021 / 21:27

  MEN vilka fina kransar!!

 7. 16 december, 2021 / 19:50

  wow så fina kransar 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.