5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Köp din pool av Poolgiganten.se

Köp din pool av Poolgiganten.se
Köp din pool av Poolgiganten.se

Visst börjar man drömma sig bort när man ser denna bilden. Visste du att poolkonstruktion Thermopoolen är Sveriges mest sålda pooltyp? Thermopoolen är extremt stabil, fullt isolerad och klarar att stå fristående, helt eller delvis nedgrävd. Den kan kläs med färdig poolduk eller riktig glasmosaik, förses med invändig gaveltrappa eller hörntrappa, och du väljer själv baddjup och storlek.

Med över 30 års erfarenhet av att bygga pooler

Thermopoolen kan du köpa av Poolgiganten som har över 30 års erfarenhet när det kommer till att bygga pooler. Som liten så var min stora dröm att ha en pool. Jag är inget stort fan av att bada varken i havet eller i sjöar så därför har poolar alltid varit min grej.

Att köpa en pool är ett stort köp och då är det viktigt att man köper av ett företag som vet vad de gör. Man behöver någon som vet vad det finns för möjligheter. Därför är det så bra att Poolgiganten gör kostnadsfria hembesök för att kunna ta en titt på marken där du som kund har tänkt bygga din pool på. Bara en sån sak som att veta om man vill att poolen ska vara fristående, helt eller delvis nedgrävd kan vara klurigt att lista ut. Då är det grymt att Poolgiganten finns där för att hjälpa dig på bästa sätt.

Köp din pool av Poolgiganten.se

Hade du vågat bygga din egna pool?

Jag skulle aldrig våga bygga pool själv. Det enda som jag vågar bygga ihop är möbler med tydliga instruktioner haha. Litar inte på mig själv tillräckligt mycket för att våga ta på mig ett sånt ansvar som att bygga pool. Jag som inte tycker det är speciellt kul att bada hade gärna haft en pool för att simma i. Visste ni att simning är en av de få motionsformerna som inte belastar kroppen?

Fem fördelar med att simma

Simning skonsamt för muskler, skelett och leder
Förbättrar konditionen
Aktiverar hela kroppen
Förbättrar rörligheten
Minskar stress

Så en pool är verkligen något som hela familjen får användning för. Jag hade inte haft något emot att simma några längder och använda poolen som en motionsform. De säljer även pooltillbehör så att man på ett enkelt sätt kan underhålla sin pool på bästa sätt. Och då de har poolmaterial på lager så gör det att leveransen på din pool kommer gå fortare än vad du tror. Besök Poolgigantens hemsida för att få mer information om hur du ska gå till väga med att bygga din pool.

Dela

2 Kommentarer

  1. 19 januari, 2022 / 13:54

    Så drömmigt med en egen pool ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.