0   3
4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38

Idag är det två år sedan som vår älskade Ronja hastigt lämnade oss

Idag är det två år sedan som vår älskade Ronja hastigt lämnade oss

Idag är det två år sedan som vår älskade Ronja hastigt lämnade oss

Det är svårt att ta in att det har gått två år sen Ronja somnade in. Ronja var min mammas hund men hon var väldigt mycket hos oss när mamma jobbade. Hon var världens goaste tjej som är så fruktansvärt saknad. Jag minns än idag när mamma ringde mig och berättade att Ronja hade fått somna in.

Jag hade dagen innan gjort min sista arbetsdag på jobbet som jag då var anställd hos. Under mina månader där så mådde jag väldigt dåligt. Så jag såg verkligen fram emot att få gå tillbaka till att vara hemma med Bonzo och Ronja. Inte kunde jag i min vildaste fantasi tro att min första dag tillbaka skulle vara den dagen då vår fina Ronja lämnar oss.

Idag är det två år sedan som vår älskade Ronja hastigt lämnade oss

Sorg är fruktansvärd. Det är den värsta känslan vi kan få uppleva för den går aldrig över. Under dessa två åren så har det inte gått en enda dag som jag inte har tänkt på Ronja. Jag saknar att komma hem till mamma och mötas av en helt hysterisk Ronja som kissar ner sig för hon är så glad över att se mig. Jag saknar våra samtal då hon älskade att prata. Och jag saknar hennes mjuka päls, kramarna, pussarna ja precis allt.

Så nu är vi här två år senare. Saknaden är lika stor som dagen då hon lämnade oss. Hur ledsen man än är så fortsätter livet och ska jag vara helt ärlig så har jag begravt min sorg i jobb. Jobb och serier. En anledning till varför jag aldrig tackar nej till jobb är för att jag vill hela tiden vara upptagen. Jag vill inte stanna upp för en sekund för då kommer sorgen ikapp. Därför matar jag serier efter serier i timmar varje dag. Stannar jag upp i verkligheten så blir jag påmind om hur fruktansvärt ledsen jag är.

Dela

4 Kommentarer

  1. 20 januari, 2022 / 21:52

    Kram på dig <3 Jag saknar fortfarande min kusins hundar som har gått bort, de är ju familjemedlemmar <3

  2. 21 januari, 2022 / 08:55

    Även om det nu är ett par år sen så är sorgen lika verklig. Jag beklagar verkligen att du förlorade henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.