3   33
5   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Skönhetsprodukterna från Black Week

Inlägget är reklam för Lyko.se och innehåller annonslänkar
Skönhetsprodukter från Black Week

Skönhetsprodukter från Black Week

Under Black Week så passade jag på att beställa hem lite nya skönhetsprodukter. Bland annat denna mascaran från Maybelline. Jag har länge varit på jakt efter en ny mascara. Älskade Too Faced – Better than sex men jag upplevde att mascaran torkade väldigt fort trots att det var mycket produkt kvar. Sen bytte jag till Loreal – Paradise men efter några månader så upplevde jag inte den lika bra heller. Testade även båda mascarorna från Caia Cosmetics men där tyckte jag faktiskt att Vanz va va volume var riktigt bra. Dock så kom det väldigt mycket mascara på borsten vilket var irriterande. Nu sist köpte jag en mascara från IsaDora men den var rena katastrofen.

Skönhetsprodukter från Black Week

Maybelline Lash Sensational Sky High

Nu har jag bara testat mascaran en gång men första intrycket är väldigt positivt. Jag älskar den lilla borsten då den gör det enkelt att komma ända in i fransroten. Vid första lagret så tycker jag att den ger bra volym men markerar inte fransarna speciellt mycket. Vid andra lagret då blir fransarna fylligare. Upplever inte att den klumpar och det var enkelt att separera fransarna. Jag behöver använda den mer för att kunna uttala mig om jag kommer köpa den igen eller inte. Men första intrycket är väldigt positivt.

The Ordinary

Äntligen så har butikerna fått in den stora förpackningen av Natural Moisturizing Factors + HA. Denna fuktighetskrämen är helt amazing! Jag har extremt torr hy nu på vintern och om jag inte återfuktar dagligen så börjar min hy att flagna! Denna har verkligen räddat mig. Fördelen med The Ordinary är att deras produkter är så sjukt billiga. Dock har de höjt priset på denna med ca 20 kronor men det kan jag ta för den är så himla bra.

Skönhetsprodukter från Black Week
Skönhetsprodukter från Black Week

En ny produkt som jag har köpt är Glycolic Acid 7% Toning Solution. Jag har under flera månader använt mig av en toner från Indy Beauty. Men vi alla vet vad jag tycker om Indy Beautys produkter… Så när den äntligen tog slut så var det dags att testa denna toning solution från The Ordinary.

Glykolsyra är en alfahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 7%-iga formula erbjuder en mild skonsam exfoliering för förbättrad hudton med lyster. Formulan förbättrar visuellt även hudstrukturen vid kontinuerlig användning.

När man använder The Ordinarys produkter så är det otroligt viktigt att man läser på om varje produkt och följer de riktlinjer som finns. Vissa produkter ska man inte blanda med varandra så det är viktigt att man läser på. Till exempel så ska man inte använda serum efter att man har använt deras blood mask. Jag har bara hunnit använda denna tonern en gång men än så länge så gillar jag den. Den tog bort orenheter och var behaglig på huden. Överlag så älskar jag alla de produkterna som jag använder från The Ordinary.

Dela

2 Kommentarer

 1. 30 november, 2021 / 19:23

  Åh den där produkten är jag i stort behov av då! Jag har också väldigt torr hy, speciellt händerna, så söker efter någon bra produkt. Ska absolut se över dessa produkter, tack för tipset! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   2 december, 2021 / 14:13

   Då är ordinary perfekt! Jag testade så många olika fuktighetskrämer men ingenting hjälper förrän jag testade Ordinary 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.