0   8
4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38

Recension av Indy Beauty

Inlägget är reklam för Lyko.se och innehåller annonslänkar
Recension av Indy Beauty

Nu är det dags för min recension av Indy Beauty. Min hy är väldigt torr vilket betyder att har ni fet/oljig hy så får ni kanske ett helt annat resultat än vad jag har fått av dessa produkterna. Samma sak gäller även om ni har torr hy då det är så himla individuellt. Jag hoppas att denna recensionen kan vara till hjälp ifall ni är sugan på att testa någon av produkterna i Indy Beautys sortiment.


Indy Beauty Rich Cleansing Mousse | 0 av 5

Detta kan vara en av de sämsta hudvårdsprodukterna som jag någonsin använt. Den har en doft av melon som jag tycker är vidrig. Detta är förmodligen en doft som man antingen älskar eller hatar. Jag hatar den. I flaskan så är produkten flytande men när du trycker på pumpen så kommer det ut mousse. Till vilket syfte kan jag undra? Jag upplever att mousset inte alls hjälper till att rengöra huden ordentligt. Och när jag skulle använda den med min Foreo så försvann skummet direkt. Detta gjorde att jag behövde ta mycket mer produkt än vad jag normalt skulle göra om cleansern hade varit mer geleaktig i konsistensen. Jag testade att tvätta bort sminket med enbart mousset men det var så mycket rester kvar. Jag kommer aldrig köpa denna produkten igen. Även om den hade funnits i en annan formula så hade jag inte köpt den på grund av den hemska doften.

IB Refreshing Water Lily Facial Toner | 3 av 5

Varken dålig eller bra skulle jag säga. Fördelen med denna tonern är att den är väldigt mild mot hyn. Jag har väldigt torr hy och jag kan faktiskt uppleva att den återfuktar samtidigt vilket det står att den ska göra. Dock hjälper den inte alls till med att stänga porerna och det är största anledningen till varför jag inte kommer köpa den igen. Samt att doften är inget att hurra över.

IB Clear Skin Mud Boosting Facial Mask | 1 av 5

Jag älskar lermasker. Förutom att jag har väldigt torr hy så jag har mycket pormaskar. Och är det något om fungerar mot dessa så är det lermasker då de går in och rengör ordentligt. Doften på denna lermasken är fruktansvärd… Jag kan inte beskriva den men den är vidrig. Konsistensen av lermasken är underbar men tyvärr så gör den inte jobbet. Jag har testat att ta olika mängder för att se om effekten blir annorlunda men tyvärr är resultatet detsamma. Lermasken torkar aldrig. Oavsett om jag har den 5 minuter eller 15 minuter så stelnar den aldrig. När jag torkar bort leran så märker jag ingen effekt på min hy. Porerna är fortfarande lika synliga och huden känns inte återfuktad.

Recension av Indy Beauty

Indy Beauty 3 In 1 Exfoliating Facial Mask | 4 av 5

Denna gillade jag riktigt mycket! Upplever att den rengör på djupet, tar bort orenheter, förminskar porerna och gör huden len efteråt. Den är absolut värd pengarna och en produkt som jag kommer köpa igen. Till skillnad från tidigare produkter så har denna en väldigt svag doft och den är helt okej.

IB Intensive 48 h protect deodorant | 3 av 5

När jag läste på om denna produkten så var det många som skrev att de luktade svett så jag kände att nu får jag se till att testa den ordentligt. Det sista man vill är att gå runt och lukta svett. Jag upplever dock ingen svettlukt alls. Nu har jag inte kört något hårt träningspass på gymmet så där blir kanske lukten annorlunda jämfört med om man är ute och går en power walk. Den är lätt att använda men tyvärr så kommer det väldigt mycket produkt när man använder den. Jag kommer inte köpa denna igen men tycker absolut att man kan testa om man är sugen på en vegansk produkt.

Dela

6 Kommentarer

 1. 6 januari, 2021 / 16:06

  Men vad tråkigt att nästan ingen produkt var bra! Speciellt att du inte var nöjd med ansiktsmasken heller :/ Men bra recension i alla fall!!

  • dixiwonderland
   Författare
   8 januari, 2021 / 12:12

   Det är så himla olika vilket man måste ha i åtanke. Vad som funkar för mig kanske inte funkar för någon annan så hoppas inte att min recension skrämmer bort folk från att våga testa. Men jag måste alltid vara ärlig i mina recensioner 🙂

 2. 6 januari, 2021 / 16:16

  jag har också hört att dessa produkter inte ska hålla måttet, så tack igen för en bedömning

  • dixiwonderland
   Författare
   8 januari, 2021 / 12:11

   Jag har också läst väldigt blandat om dessa. Men för mig så blir det inget mer köp av Indy Beauty. Kanske 3-1 för den gillar jag men de andra var inte alls bra 🙁

 3. 8 januari, 2021 / 19:53

  men vad tråkigt! men så bra recenserat! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.