4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Julklapparna till köket | Cyber Monday

Inlägget är reklam för Cervera.se och innehåller annonslänkar
Julklapparna till köket från Cervera

Tycker man om att baka så är en KitchenAid Artisan Köksmaskin 4,8 L ett måste i köket! Jag älskar färgen på denna och hade aldrig tackat nej till en även fast vi inte har någon plats i köket. Genomsnittslängden på denna köksmaskinen är 30 år! Helt otroligt. Den fungerar som de där extra två händerna som vi ibland önskar att vi hade när vi bakar.

KitchenAid Artisan kommer med följande tillbehör:

Blankpolerad bunke på 4,8 liter med bekvämt handtag
Ballongvisp med sex trådar för vispning av äggvitor, grädde och dipp
Platt visp för tyngre blandningar såsom pajer, kakdeg och potatismos
Degkrok för att blanda och knåda jäsdeg såsom pizzadeg

Men om denna köksmaskinen är för stor så finns även dessa två grymma elvisparna. Den första är också från KitchenAid och heter KitchenAid Midline Elvisp Creme. Som ni kan se så är den nedsatt i pris. Den kommer i flera olika färger och vid köp så medföljer följande: Följande tillbehör medföljer: 2 turbovispar i rostfritt stål, Ballongvisp med 16 trådar, Blenderstav för smoothies och såser, 2 degkrokar i rostfritt stål och förvaringspåse i bomull för att förvara tillbehören.

Men om du är ett större fan av Smeg så finns nu denna elvispen med 22% rabatt. Finns i hela 7 olika färger och det är något som jag älskar med Smeg. Man har ett stort urval av färg. Snabbfakta: 9 hastigheter, upplyst LED-display, 2 olika vispar och degkrokar.

Julklapparna till köket | Cyber Monday

Låt dessa köksredskapen underlätta för dig i köket
SHOPPA HÄR

Då varken jag eller min sambo dricker kaffe så har vi ingen kaffebryggare här hemma. Vilket kanske är anledningen till varför vi aldrig får besök haha. För tillfället så har vi snabbkaffe om någon kaffe älskare skulle komma på besök. Men om vi skulle köpa en kaffebryggare i framtiden så skulle det utan tvekan vara denna super fina från Smeg. Just nu nedsatt med 10% rabatt. Tycker den är så fin. Och till kaffet så hade väl en skummjölk varit gott så då passar denna riktigt fina mjölkskummaren från Smeg perfekt. Den är just nu nedsatt med 22% rabatt och kommer i 7 olika färger.

Något som hade passat bra här hemma är en vattenkokare då vi dricker 3 kroppar te om dagen

Jag försöker att dra ner på kopparna men det är svårt. Och med tanke på hur många koppar te vi dricker så är det rätt konstigt att vi inte har en vattenkokare. Just nu så har vi ingen plats för en i vår lilla kokvrå men det kommer förmodligen bli ett av de första köpen som vi gör när vi har flyttat till större. Denna från KicthenAid kommer i hela 10 olika färger!

Julklapparna till köket från Cervera

Köksredskapen du behöver till köket

Vi har en stor mixer som står i ett av våra skåp och som aldrig används. Främst för att den är så jobbig att diska. Ni som har diskmaskin vet inte hur lyckliga ni är. Då jag diskar dag ut och dag in så undviker jag att använda köksmaskiner som är jobbiga. Tex så kommer jag aldrig köpa en juicepress förrän vi har en diskmaskin. Men C3 Blender Mix&Go är så enkel att diska för du behöver bara diska själva behållaren. Så mycket smidigare.

Crock-Pot Turbo Express

Du kan enkelt laga grytor, chili, risotto, efterrätter, yoghurt, soppor och mycket mer med dess olika funktioner. Med turbofunktionen reduceras tillagningstiden i jämförelse med liknande produkter och 80 % snabbare än tillagning på spisen. Insidan har en non-stickbeläggning som gör att maten inte fastnar och att den blir enkel att rengöra.

 5,6 Liter, upp till 6 portioner
-Turbofunktion med extra hög effekt för snabbare upphettning och kortare tillagningstid
Steriliseringsfunktion för t.ex. nappflaskor och syltburkar
-Medföljande tillbehör: Ånggaller, Sous Vide-rack
Ventil med steglöst reglerbart ångsläpp
Timer upp till 20 timmar
Tryckkokning
Slowcooking
Ångkokning
Stekfunktion
Sous Vide

Min sambo hade med andra ord älskat en crock-pot. Igår protesterade han när jag sa ”Du kan faktiskt laga din egna mat”. Då hade jag diskat två gånger, lagat lunch, dammsugit, hängt tvätt, lämnat paket, spelat in tre videos, fotograferat, redigerat bilder, redigerat videos, laddat upp och tidsinställt, publicerat på instagram och stories på flera olika konton. Han hade arbetat hemma, gått ner samt hämtat tvätten och gått en promenad… Om han är bortskämd, svaret är ja! Men igår fick han faktiskt göra sin egna mat för jag orkade inte ställa mig och laga mat en gång till. Hade vi haft en crock-pot så hade han förmodligen lagat mat utan att protestera.

Våffeljärn är ett måste, speciellt ett dubbelt. Vi har ett dubbelt här hemma och jag älskar det. det går även bra att göra toast i dom så då får man två i en. Sen så var jag tvungen att inkludera dessa två vattenkokarna med Mumin motiv då jag vet att flera av er älskar Mumin. Ni hittar den första här och den andra här. Sist men inte minst en Performance Kaffebryggare WSPL-3B som är nedsatt med 22% rabatt.

Dela

2 Kommentarer

  1. 30 november, 2021 / 19:09

    haha gissa vad jag la extra märke till? 😀 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.