3   1
0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32

Vi har fått en massa snö

Vi har fått en massa snö

Vi har fått snö och den ligger kvar! Det är nästan så att jag vill slänga in en smiley i detta inlägget haha. Jag ÄLSKAR vintern så länge vi får snö vilket vi nästan aldrig får. Förra året hade vi en dag med snö men nu har vi haft snö i flera dagar och det är så himla fint ute.

Hoppas att vi får mer snö inatt!

Någon som ÄLSKAR snö lika mycket som mig är Nala. Då vi knappt hade snö förra året så är detta hennes första år med snö och herregud va lycklig hon är. Tyvärr så har snön bidragit med att hon drar i kopplet. Men idag gick hon jätte fint hela promenaden. Hon är inte ens 1 år gammal och vem vill inte busa i snön? Men nu de senaste har jag haft turen att kunna släppa henne i olika hundhagar där hon får springa av sig så hon lär sig snabbt när man ska gå ordentligt och när man får busa.

Vi har fått en massa snö

Är det ens lagligt att vara så här söt?

Denna veckan är jag överlycklig för jag har henne fyra dar i rad vilket aldrig har hänt förut. Idag var min bestie med på promenaden. Så roligt att hon äntligen fick träffa Nala då jag har pratat så mycket om henne. Jag har inte samma tempo på promenaderna som tidigare då det är så halt ute. Men jag tycker det är så mysigt att gå runt bland all snö. Nu har de även julpyntat en massa runt om i Trollhättan vilket lyser upp vintermörkret.

Vi har fått en massa snö

Vi gick även förbi biblioteket för dom hade äntligen fått in boken Tills alla dör. Jag har stått i kö i flera veckor så det är därför jag inte har bloggat något om böcker på ett tag. Men det ska bli så intressant att få läsa denna boken. Jag fick nys om boken när Diamant var med i Framgångspodden. Det Sverige som vi har idag med alla skjutningarna är fruktansvärt. Man blir så ledsen men denna boken kanske kan ge klarhet i varför Sverige ser ut som det gör idag angående detta.

Plantmas börjar idag!

Det ska också bli skönt att få släppa allt och försvinna in i en annan värld. Jag har haft så himla mycket jobb med Plantmas som startar idag! Jag har fortfarande inte spelat in alla videos men jag tänkte prata mer om det imorgon. Min bestie var också söt och skrev ut min lapp som jag ska ha på julmarknaden när jag säljer mina kransar. Så mycket roligt som händer nu i December.

Dela

10 Kommentarer

 1. 1 december, 2021 / 19:52

  Åh lyllos er som har fått snö! ^^
  Här är det väldigt kallt och frostigt.. Det är ju också fint såklart, men snö är ju ändå på sin plats nu!

  • dixiwonderland
   Författare
   2 december, 2021 / 14:13

   Jag är sååå nöjd 😀 Njuter varje dag 😀

 2. 1 december, 2021 / 20:19

  Men vad mysigt! Det har snöa lite hos oss också i skåne 🙂

 3. 2 december, 2021 / 07:45

  Alltså ååååh, är så Avis på all eran snö!!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   2 december, 2021 / 14:12

   Jag hoppas dock att det kommer mer snö snart 🙁

 4. 2 december, 2021 / 21:00

  så mysigt att ni också fått snö!

 5. 3 december, 2021 / 09:27

  Helt gaaalet så mycket snö det kommit! Kan inte varit så här mycket på flera år känns det som? 😛

  • dixiwonderland
   Författare
   3 december, 2021 / 17:06

   Nej jag håller med 😀 Känns helt fantastiskt! Dock sa min sambo att plusgraderna ska komma nästa vecka men jag hoppas att han har fel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.