0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Olika youtubeklipp där folk städar sina hem

Under hela min uppväxt så hatade jag att städa. Jag var så långt ifrån pedant man kunde komma. När jag fick min egna lägenhet så blev det lite bättre men det var fortfarande kaos. När jag blev sambo fick min sambo lite panik då båda hans föräldrar är väldigt pedanta och han var inte van vid att ha det så stökigt. Nu har jag blivit mycket bättre med att städa och idag startade jag dagen med att kolla på olika youtubeklipp där folk städar sina hem. Jag tycker det är otroligt tillfredsställande och därför frågade jag er på instastories om ni hade velat se en före och efter vilket ni ville.

Före & Efter

Då denna hyllan står i min sambos datorrum så den syns inte speciellt mycket. Jag har mina skor, väskor, accessoarer, smink och hårprodukter där. Ni förstår förmodligen att det blir stökigt fort med tanke på alla saker som finns där. Jag har lagt upp en massa skor på Tradera och hoppas verkligen att jag får sålt dom. Och det var så jag började. Jag gick ner och arbetade mig upp. Var hård med vad jag skulle behålla och vad som skulle slängas eller säljas. Målet är att bli av med så mycket saker som möjligt som inte används.

Jag gick igenom alla skorna. De som ligger ute till försäljning har jag lagt i en påse. Jag dammsög av alla hyllplanen och torkade sedan av dom. I korgen ligger alla mina garnnystan. För er som inte vet stickar jag väldigt mycket och kommer absolut börja igen nu till hösten. Jag valde att ta bort min provdocka då den endast står och samlar damm. Klockan som står på hyllan har jag valt att sälja då den aldrig används och har bara stått och samlat damm den också.

Det som har varit det jobbigaste är att allt är huller om buller. Jag hittar i mitt kaos men jag vill att vårt hem ska ge en lugnande känsla och det är omöjligt när det ser ut så här. Till och med mina väskor har fått stå på varandra för jag har verkligen inte haft någon plats. När jag var yngre så älskade jag att kunna se mina saker men nu vill jag plocka undan så mycket som möjligt för att få en renare känsla.

Varje gång som jag har fått ett pressutskick från OPI så har dom alltid kommit i så himla fina förpackningar som jag har behållit. Men jag kände nu att jag ville bli av med så många lådor och förpackningar som möjligt. Hade en sminklåda som var nästan helt tom men nu är den fullproppad med nagellack. Jag plockade även fram alla mina solglasögon så att jag enklare kan se vad jag har och lika dant med mina smycken.

När jag plockade bort alla de skorna som ska säljas så fick jag helt plötsligt två hyllplan lediga för att ställa mina väskor på. Nu hittar jag mycket enklare vad det är jag ska ha oavsett om det är en väska, skor, sminkprodukter eller accessoarer. Mycket av det som vi har här hemma är gamla saker som vi haft i flera år. När jag var yngre var jag väldigt impulsiv i min shopping och köpte ofta saker som sen aldrig kom till användning. Som ni även vet så ändras ens smak under åren så det man tyckte var fint då gillar man inte längre. Jag kommer fortsätta att rensa och städa i våra garderober i hallen. Något säger mig att jag kommer sova gott inatt.

18 Kommentarer

 1. 9 juli, 2018 / 14:18

  Wow så fint det blev<3

 2. 9 juli, 2018 / 14:25

  Vad roligt med före och efterbilder och det funderande jag också på i helgen när jag städade 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   10 juli, 2018 / 10:03

   Kolla på lite youtube filmer så lovar jag att du kommer bli inspirerad 😀

 3. Marie
  9 juli, 2018 / 16:58

  Älskar youtubeklipp när folk städar 😍 så tillfredställande ☺️ Älskar sådana här inlägg också så det får det gärna bli mer av 😉😘😍

 4. 9 juli, 2018 / 18:38

  Men så fint det blev! 🙂

 5. 9 juli, 2018 / 20:15

  så tillfredsställande att städa 😀

 6. 10 juli, 2018 / 13:20

  oj villken skilnad =)

 7. Elin
  12 juli, 2018 / 09:11

  Tips: köp fler lösa hyllor på Ikea och sätt hyllorna tätare, med mer plats har man råd att ha varje hylla enhetlig och det blir en kompakt symmetri som ser ännu mer fridfull ut för ögat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.