1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Igår var jag lat fast på ett positivt sätt

Igår var jag lat fast på ett positivt sätt. Jag orkade inte byta tyngd på hantlarna så istället för att köra med 3 kg som jag brukar så tog jag 5 kg. Bara efter några timmar så började det kännas och jag hade väl hoppats att det skulle gå över nu inatt men klart det inte gjorde det.

Nu på morgonen har jag Bonzo och Ronja. Jag gråter lite inombords över att behöva gå ut i denna fruktansvärda kylan. När jag kommer hem så måste jag börja göra mig i ordning för Anne-Marie kommer hit. Vi bryter dock vår tradition med att gå ut och äta.

 

Idag är det jobb som gäller. Vi ska fotografera ett samarbete som ska publiceras redan nu i eftermiddag. I vanliga fall så brukar vi fotografera några dagar innan samarbetet ska publiceras så det kommer bli lite stressigt att få ihop det hela. Jag väntar även ett bud som ska komma senare idag på eftermiddagen.

Sen kommer vi prata fonder och aktier. Det har varit det stora samtalsämnet i våra samtal i över en veckas tid nu. Jag behöver lite hjälp med mitt isk konto och sen kommer vi nog diskutera vad vi ska investera i här näst.

Jag trodde det skulle bli svårast att hitta aktier som jag ville investera i men så blev det inte alls. Jag har tre som jag ska köpa i slutet av månaden men på fondlistan så har jag bara hittat en till som jag vill investera i. Hur tänker ni kring detta? Hur många fonder och aktier har ni?

14 Kommentarer

 1. 1 mars, 2018 / 09:40

  Jag sparar i 3 olika fonder, tidigare har jag haft aktier men det var länge sen. Spännande och lärorikt!

 2. 1 mars, 2018 / 11:59

  Inte nog med att man måste ut i kylan (vi har för närvarande -17 grader!!) nä, man ska stå och klä på sig ungefär 5 min innan man ens kommer någonstans. Herregud vad man måste ha lager på lager 😉
  Spännande det där med fonder och aktierna. Önskar jag hade mer intresse att sätta mig in i det.

  • dixiwonderland
   Författare
   2 mars, 2018 / 09:42

   Jag går ut i mina tunna leggings och fryser sönder xD

 3. 1 mars, 2018 / 15:22

  Låter som en härlig torsdag även om det blir stressigt med bilderna, men jag hoppas att allt går bra 🙂 Så himla kul med fonder och aktier också, jag har ett isk-konto med fonder och köper/säljer emellanåt, men vill bli bättre på det där! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   2 mars, 2018 / 09:41

   Jag tycker det blir enklare desto mer jag läser om det men just nu är marknaden helt kaos 🙁

 4. 1 mars, 2018 / 16:22

  Grymt att du körde på lite tyngre hantlar. Bra att utmana sig själv! Jag kan ingenting om aktier och fonder tyvärr… vill gärna sätta in mig i de men orkar aldrig haha

  • dixiwonderland
   Författare
   2 mars, 2018 / 09:39

   Jag önskar att jag hade börjat tidigare med aktier och fonder, tänk vad mycket pengar jag hade haft nu isåfall 😉 Börja nu så slösar du inte bort dagar 🙂

 5. 1 mars, 2018 / 16:30

  Man vill verkligen inte ut i detta vädret, både kallt och snöigt 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   2 mars, 2018 / 09:36

   Jag känner samma 🙁 Fryser så fruktansvärt mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.