0   16
3   37
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Jag tror det är väldigt viktigt att man unnar sig saker i sin vardag


Detta inlägget är ett annonssamarbete med Euroflorist och innehåller annonslänkar

Det är så himla lätt att försvinna in i ekorrhjulet under vardagarna. Man har sina rutiner och ibland går veckorna så fort att man blir förvånad över att vi bytt månad. Jag har den senaste tiden blivit en väldigt produktiv person. Det är ordning och reda. Jag gör gärna två saker samtidigt lite som att jag ser två-tre serier samtidigt.

Jag tror det är väldigt viktigt att man unnar sig saker i sin vardag. Detta kan egentligen vara vad som helst men när vi lever i ett samhälle där allt ska gå fort men allt fler blir sjukskrivna då tror jag det är viktigt att stanna upp och njuta. Det kan vara att unna sig en spa dag mitt i veckan eller som i mitt fall unna mig en vacker blombukett. Min kärlek för blommor och växter har alltid funnits där. I mitt fall så är det mer för deras skönhet än deras doft. För inte allt för länge sedan så fick jag hem en fantastisk bukett av min mamma och jag grät av lycka. Nu kanske inte alla reagerar lika starkt som jag när man får blommor men glad blir man.

Därför känns det så otroligt roligt att få göra detta samarbetet tillsammans med Euroflorist. Dom har så många olika buketter och med koden DIXIEWONDER12 får ni 12% rabatt på er order. Perfekt att kanske skicka iväg en härlig vårbukett till någon som man tycker om eller som i mitt fall unna sig själv. Min tröja hittar ni här ifall ni är intresserade.

Detta inlägget är ett annonssamarbete med Euroflorist och innehåller annonslänkar

14 Kommentarer

 1. 1 mars, 2018 / 21:36

  Verkligen så himla sant och fina bilder på dig! 😀 Kramis

 2. 1 mars, 2018 / 22:00

  Såååå fina blommor! Kram

 3. 1 mars, 2018 / 22:37

  Underbart samarbete 😀 Vem blir liksom inte lite gladare av blommor!? 😀

 4. 2 mars, 2018 / 06:07

  Jättefin bukett! 🙂

 5. 2 mars, 2018 / 07:42

  Härligt!
  Underbar bukett också, ranunkel är bra fint verkligen.
  Ha en mysig fredag nu finis! <3 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   2 mars, 2018 / 09:34

   Jag har aldrig sett en ranunkel tidigare men det känns som en blandning mellan pioner och rosor 😀

 6. 2 mars, 2018 / 07:59

  Blommor är nog mitt favoritsätt att ge mig själv en present på. Älskar att få ha färska blommor hemma, det är en sån lyxkänsla i en bukett.

 7. 2 mars, 2018 / 19:51

  åh jag håller verkligen med dig! kanske skulle unna mig en bukett 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2018 / 13:05

   Det tycker jag du hade gjort helt rätt i 😀 Glöm inte använda rabattkoden också :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.