1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Idag fick jag spendera dagen på bästa sätt

Helvete va varmt det är ute. Tycker inte att jag gör annat än att svettas känns det som. Men idag fick jag spendera dagen på bästa sätt, nämligen hemma hos min bestie ute på hennes altan. Hon satt dock i soffan som ett perv och kollade på medan jag solade topless. Jag låg dock på mage så visade inget men när hela jävla parasollen välte då var det inte långt ifrån. Jag rullar åt vänster och ser en enorm pappa långben krypa bredvid mig. Det var ett mirakel att jag inte flög upp och sprang ut på gatan haha.

Vi har aldrig spenderat så många timmar ute på deras altan men det blir absolut inte sista gången. Längtar så mycket efter att hon och min sambo ska få semester (dom har samtidigt). Inte för att jag har semester men det underlättar så mycket när man inte har en massa tider att passa. Som ni kan se så hade vi det hur gött som helst. Hade jag bott där hade jag legat där ute och stekt hur länge som helst. Det roliga var att efter ett tag började det lukta fisk och vi båda började skratta. För många år sedan när jag låg och solade så var det en kvinna som ropade att jag såg ut som en stekt fisk. You get the point haha.

Min sambo är kvar i Göteborg. Han har blivit bjuden till Liseberg för att se The Offsprings så han kommer inte komma hem förrän inatt. Jag ska spendera kvällen med att jobba och städa undan här hemma. Har tvätt som ska vikas och påtal om tvätt. Är jag den enda som älskar se folk på youtube vika tvätt? Jag hatar att göra det själv men älskar att se när andra gör det. I´m weird I know.

10 Kommentarer

 1. 27 juni, 2018 / 20:31

  Åh vad härligt och vilken mysig altan 😀 Kramis

 2. 27 juni, 2018 / 20:40

  Vilken härlig dag 🙂

 3. 28 juni, 2018 / 08:05

  Åh vad mysigt och så gott 😀 kan vara tillfredsställande att se andra vika perfekt tycker jag men suger på det själv xD

 4. 28 juni, 2018 / 09:40

  Åh, att njuta på altanen låter underbart. Jag går på semester på måndag!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.