1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Min By Malene Birger samling växer


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Min By Malene Birger samling växer. Jag köpte nyligen denna plånboken och mitt senaste tillskott är denna super fina necessären. Jag är så himla nöjd med den. Om man är en person som reser mycket då skulle jag absolut rekommendera någon av By Malene Birgers necessär. Gillar att den är stor men också formad som en låda. Tycker det ger ett mer exklusivt intryck men också att man behöver inte vara rädd för att innehållet skulle bli klämt. Min tanke är att förvara mina parfymer i den. Skulle aldrig våga ha smink i den om inte sminket ligger i något.

Den kommer i tre olika modeller men det verkar som att modellen med endast en dragkedja är slutsåld. Sen finns denna modellen som har en liten ficka där fram och jag tror även att den modellen är lite större. Dom kommer i en mängd olika färger som beige, beige clay och röd. Vissa av dom är på rea så passa på att fynda innan de säljer slut. Jag älskar min lilla samling och vill så gärna köpa stickade tröjor men jag känner att tröjor för över 2000 kronor är lite väl dyrt för mig. Det är så typiskt mig att älska kläder som kostar lite för mycket för min plånbok men när man väl kan fynda på rean så blir man så himla glad. Jag lägger hellre pengarna på accessoarer än kläder då kläder slits betydligt mer. Tycker att man får mer för pengarna helt enkelt men hade min ekonomi varit bättre så hade jag förmodligen köpt flera av de stickade tröjorna också. Kanske att jag unnar mig denna tröjan om den sänks ytterligare på rean. Tycker att den fortfarande är för dyr trots att den är på 30% rabatt. Men visst är den hur fin som helst.

14 Kommentarer

 1. 28 juni, 2018 / 12:16

  Åh drömmiga! 😀

 2. 28 juni, 2018 / 17:27

  Åh vilken fin och jag gillar också väskor och sånt från by malene birger 😀 Kramis

 3. 28 juni, 2018 / 17:27

  Alltså wow vilken härlig samling! Har en väska och en necessär från det märket som jag verkligen gillar 😀

 4. 28 juni, 2018 / 17:28

  Åh vad underbart, dom är så fina <3

 5. 28 juni, 2018 / 17:40

  Wow, så himla snygg! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.