1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Första gången som jag äter ute på 5 månader

Första gången som jag äter ute på 5 månader

Idag har varit en perfekt dag! Vaknar upp efter en god natts sömn. Sätter mig och går igenom mailen, kollar meddelanden och sen dricker en kopp te till en Youtube video. Sen strax innan bestie kommer hit så får jag mail om ett samarbete. En minut senare kommer nästa mail om ett samarbete och tre minuter efter det kommer ett tredje samarbete. Alltså det går inte att beskriva lyckan! Jag mår konstant dåligt över min ekonomi. Jag vill inget annat än att ha en stabil inkomst så att vi kan planera för framtiden. Därför blir jag så himla glad när jag får samarbeten. Önskar att jag alltid kunde vara garanterad fem samarbeten i månaden. Det hade varit en enorm trygghet.

Första gången som jag äter ute på 5 månader

Första gången som jag äter ute på 5 månader

Idag hade vi hela 17 grader! Alltså det var så otroligt härligt väder. Är det något som jag och min bestie har saknat så är det att äta ute. Vi åt alltid ute förr men på grund av Covid så har vi hållit oss inne. Men idag bestämde vi oss för att gå och se hur det såg ut på Strandgatan. Vi kom dit strax efter lunch och då var det rätt många som satt på uteserveringen. Men väl inne så var det helt tomt. Vi bestämde oss för att sitta inne.

Jag är inget fan av att sitta ute, speciellt inte på Strandgatan för det är så mycket fåglar. Sen blir bilderna aldrig bra när man fotograferar i solen. Yes jag är arbetsskadad haha. Fönsterna var öppna i lokalen så det kom in frisk luft och vi satte oss allra längst bort. Jag förstår att vissa av er kanske tycker att detta är dubbelmoral av mig. Då jag har sagt att jag inte tycker att man ska äta ute. Men hade det suttit folk där inne då hade vi aldrig satt oss till bords. Vi var helt ensamma där inne. Det kändes som Julafton, tänk att man kan sakna något så mycket som man tidigare tog för givet.

Första gången som jag äter ute på 5 månader
Första gången som jag äter ute på 5 månader
Vi äter alltid samma mat när vi är på Strandgatan. Jag äter bakpotatis med räkröra och bestie äter deras Ceasar sallad. Unnade mig även en creme brulee idag.

När min bestie hade åkt hem så var det dags att åka till mamma och hämta Kira. Vi har börjat köra power walks och Kira älskar det! Hon är till och med trött efteråt vilket alltid har känts som mission impossible. Idag kom jag upp i 14.391 steg vilket är riktigt bra. Jag fick även reda på att jag blev godkänd på mina inlämningsbuketter. Hon tyckte dock att min nivåbukett var otydlig för att jag hade använt så mycket blommor. Men jag skrev även till henne att jag är en Karl Fredrik, jag älskar stora fluff fluff fluff fluff buketter! Men skönt att bli godkänd och kunna gå över till nästa steg. Jag har inte hört något från praktiken så jag antar att det inte blir något. Men praktik eller inte så ska jag klara denna utbildningen. Sen får vi se vad som händer efter det.

Dela

6 Kommentarer

 1. 21 april, 2021 / 07:27

  Men vad mysigt!

 2. 22 april, 2021 / 17:51

  Åh så mysigt med att äta ute, längtar verkligen efter det nu när man endast vågat ta take-away. 🙂 Och så härligt med godkänd på uppgiften (det var ju huvudsaken och jag tyckte den var så fin!). Hoppas det löser sig med praktiken, och jaaa heja dig, det här FIXAR DU!!! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   23 april, 2021 / 11:54

   Tack fina du <3 Jag har fortfarande inte hört något om praktiken så det blir nog tyvärr inget. Har frågat på flera andra ställen men de tar inte heller emot. Men det är bara att kämpa på på egen hand 🙂 Ja det var riktigt kul att kunna äta ute igen. Dock verkar smittspridningen växa, tyvärr. Så vi kommer nog köra take away i fortsättningen men sätta oss ute i solen och äta 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.