4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Få bergvärme med hjälp av JB Brunns och Energiborrningar

Reklam i samarbete med Jbbrunnsborrning.se

Förra året så installerade vår hyresvärd bergvärme här hos oss. Ska jag vara helt ärlig så kan jag ingenting om bergvärme men det visar sig att ett företag som jag har investerat aktier i arbetar med bergvärme och så här skriver dom: Bergvärme är solenergi som lagrats djupt nere i marken, i botten av sjöar eller under din gräsmatta och som du kan använda för att värma ditt hus. Hade ingen aning om att det faktiskt var solenergi. Solpaneler har man hört mycket om och dessutom så ser man det på allt fler hustak nu för tiden. Jag har hört många prata om bergvärme men aldrig förstått vad det faktiskt är. Dessutom så visste jag inte att bergvärme har så många fördelar.

Fem fördelar med bergvärme:

 • Låg energiförbrukning
 • Låg driftkostnad
 • Lång livslängd
 • Miljövänlig energikälla
 • Underhållsfritt
JB Brunns och Energiborrningar erbjuder stor kompetens och borrar brunnar för såväl bergvärme som grundvattenvärme och framför allt vattenbrunnar vilket har ökat markant efter torkan 2018. På JB har de kompetens och erfarenheten för att ge dig som kund förutsättningarna till ett värmesystem med högsta möjliga effektivitet. Ett maximalt sparande på både miljön och din plånbok. Hålen borras med precision och dimensioneras efter husets storlek och värmebehov. Placeringen och riktningen är viktiga aspekter och de utför arbetet med moderna instrument och metoder.

Förr oss här hemma så märker jag ingen skillnad på våra kostnader. Men jag kan tänka mig att om man bor i hus så kan man se väldigt stor energibesparing på 64 – 80%. Vilket är mycket. Och med tanke på hur vår värld ser ut idag framför allt med klimatförändringarna så tycker jag att det är super viktigt att man gör aktiva val som värnar om miljön lika mycket som plånboken. Det är också därför jag gärna investerar i företag som inriktar sig på klimatsmarta lösningar. JB Brunns och Energiborrningar finns i Bromölla och de arbetar på en 10 mils radie. Så du kan bo utanför Bromölla och fortfarande anlita dom.

Dela

2 Kommentarer

 1. 23 april, 2021 / 06:57

  Intressant! Då jag inte heller visste så värst mycket om det där med bergvärme!! 🙂 Trevlig helg nu <3

  • dixiwonderland
   Författare
   23 april, 2021 / 11:54

   Kul att du också fann det intressant 😀 Och detsamma fina du <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.