3   33
5   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Vårens byxor 20% rabatt

Inlägget är reklam för Bubbleroom.se och innehåller annonslänkar
Vårens byxor 20% rabatt bubbleroom

Ari Comfy | Lana High Waist | Maya MR

Igår hade vi tvättdag här hemma men pga mycket tvätt så kunde vi bara tvätta våra sängkläder, handdukar osv. Till min besvikelse så fanns det inga leggings kvar! Så jag fick ta på mig mina kostymbyxor som jag aldrig använder. Ni som har hängt med ett tag vet att jag inte gillar byxor. Det bästa plagget i världen är trosor och t-shirt men man kan inte riktigt gå ut så när det är vinter. Men igår så fick jag ta på mig mina kostymbyxor och till min förvåning så insåg jag hur bekväma dom är.

När man är kort och tjock

Det som också är grymt med dessa byxorna är att de är perfekta i längden! När man är kort och tjock så är det (nästan) omöjligt att hitta byxor som sitter bra. För skulle det vara så att de faktiskt sitter bra vid midjan. Då är dom garanterat 20 cm för långa. Men dessa är verkligen helt perfekta. Så vad gör man när man hittar något som är perfekt? Man köper mer av det!

Vårens byxor 20% rabatt bubbleroom

Petronella | Brienne | Peyton

Så gissa om jag blev glad när jag såg att man fortfarande kunde köpa byxorna och att Bubbleroom hade dom på kampanj just nu. Jag som inte har handlat kläder på månader hittar så mycket fint nu inför sommaren. Nya klänningar, byxor och förhoppningsvis lite blusar också. Om ni är sugna på lite nya byxor så klicka på länken. Det finns hur mycket som helst och även för oss som behöver större storlekar.

Vårens byxor 20% rabatt bubbleroom

Lora | Bianca | Mila

När det kommer till basplagg eller skor då köper jag ofta dubbelt. Som ni vet så får jag ofta skoskav så när jag köpte mina senaste sneakers och insåg att jag inte fick något skoskav då var jag snabb med att köpa ett par till. Samma sak med baströjor eller som nu dessa byxorna. Är ni lika dana? Med tanke på hur många byxor jag har beställt hem och inga har passat så tänker jag inte låta dessa försvinna utan att jag har byggt upp ett lager.

Dela

4 Kommentarer

 1. 20 april, 2021 / 18:23

  Jag använder typ bara leggings men vill verkligen använda mer byxor men så svårt att hitta som sitter bra, för jag har också jättekorta ben, och sedan har jag stora lår och rumpa men rätt smal midja, så ja, det är typ inget som passar 😛

  • dixiwonderland
   Författare
   20 april, 2021 / 21:49

   OMG! Jag trodde att jag och min bestie var de ända som hade leggings 24/7 xD Byxor är verkligen så svårt! Men när man väl hittar ett par då får man se till att köpa på sig 😉

 2. 20 april, 2021 / 19:40

  ja byxor kan verkligen vara så svårt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.