0   16
5   23
1   17
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47

En underbar vecka med lilla Kira

En underbar vecka med lilla Kira

Jag hoppas att ni har haft en bra vecka. Min har varit över förväntan. När jag mår bra, då njuter jag verkligen! Med tanke på hur dåligt jag mådde i Januari så känns det så skönt att livet känns lite lättare nu. Jag hade två samarbeten denna veckan. Har ni missat dom så finner ni de första här som handlar om ekonomi och de andra här som handlar om pooler. Så skönt att äntligen få in lite pengar på kontot!

Kira har även fått bo här i några dagar då min mamma halkade under en av deras promenader. Som tur är så var det inget jätte allvarligt. Men hon slog i sitt ben så det blev lättast att Kira fick vara här medan mamma vilar upp sig.

Jag har varit fundersam över hur det skulle kännas att ha hund igen. Det har gått över 4 månader sen Bonzo somnade in och jag har hela tiden tänkt att det kommer nog bli jobbigt att behöva gå ut flera gånger om dagen igen. Men va snabbt man kommer tillbaka in i de gamla rutinerna. Jag inser ju nu när vi har Kira här att ett hem är inget hem utan en hund. Jag har haft hund i hela mitt liv och ett liv utan hund går inte. Vi är inte redo för att skaffa en ny hund men jag är glad att jag kan låna Kira när jag vill så jag fortfarande får den mysiga kontakten.

En underbar vecka med lilla Kira

Om en stund ska jag sätta mig ner och spela in en ny video. Jag har valt att gå ner i tid med mina videos. Tidigare gjorde jag två i veckan men nu gör jag en och finns det tid så slänger jag in en bonus video. Dock har jag haft mycket energi till bloggen denna veckan då detta blir mitt sjätte blogginlägg på raken. Men jag får passa på medan jag har tid. Hoppas att ni får en fin helg.

Dela

4 Kommentarer

  1. 7 februari, 2021 / 09:25

    Åh så mysigt att ni haft henne hos er <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.