0   23
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Pool | Poolgiganten.se med mer än 30 års erfarenhet av pooler

Reklam | Detta inlägget är ett annonssamarbete med Poolgiganten.se | Reklam
Pool | Poolgiganten.se mer än 30 års erfarenhet av pooler

När jag var liten så trodde jag att alla som hade en pool var rika. I Sverige tror jag inte att det är lika vanligt som i USA med att ha pool. Och jag ska erkänna att jag kollade på många amerikanska serier som liten så det var förmodligen därför jag kopplade pooler med att vara rik. Men även om jag är vuxen nu så kan jag nog fortfarande tycka att det är lite status i att ha en pool i trädgården. Och då pratar vi inte såna pooler som du har på gräsmattan utan de som faktiskt är nergrävda.

Jag tror jag var 7 år gammal när jag lärde mig simma. Jag gick i simskola utomhus en sommar och tog 11 simmärken. Som liten så älskade jag att bada. Och jag har många minnen från när jag och min bestie var ute och simmade i sjöarna när vi var små.

Pool | Poolgiganten.se mer än 30 års erfarenhet av pooler

Idag är jag världens badkruka. Tycker sjöar och hav är för kallt. Jag går gärna fram och tillbaka i de grunda vattnet där det är varmt än att ge mig ut för ett dopp. Däremot så hade jag aldrig tackat nej till att få bada i en pool. Poolgiganten har mer än 30 års samlad erfarenhet av att sälja och bygga pooler. Deras poolstomme Thermopoolen 3.0 är marknadens starkaste och mest välisolerade poolkonstruktion. De erbjuder kostnadsfria hembesök i Stockholms- , Göteborgs- & Malmö regionen.

Om jag skulle bo i hus och haft både plats och råd med en pool så hade jag velat ha en pool som både är djup men också lång. Att simma är en av de bästa motionsformerna då det inte belastar kroppen. Tänk va härligt att starta eller avsluta dagen med ett simpass i din helt egna pool. Jag hade helt klart haft en massa växter runt omkring för att få den där tropiska känslan. Och vid ett köp av pool så hade jag velat anlita ett företag som vet vad de gör. Som har stor erfarenhet, bra utbud och rimliga priser. Så går du i pooltankar inför sommaren så ta en titt på vad Poolgiganten har att erbjuda.

Dela

8 Kommentarer

 1. 3 februari, 2021 / 21:38

  Det hade verkligen varit drömmen!

 2. 4 februari, 2021 / 10:36

  Den dagen jag köper en gård så kommer en pool vara högt upp på prioritetslistan!! Men det är ett tag kvar haha!

  • dixiwonderland
   Författare
   4 februari, 2021 / 19:07

   Då kommer jag och badar hos dig 😀

 3. 4 februari, 2021 / 14:31

  Åh jaaa, önskar att jag hade hus, tomt och råd med pool. Dröm! 😉

 4. 4 februari, 2021 / 19:50

  dröm att ha pool alltså 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.