3   33
5   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Grattis farfar på din 90 års dag

Grattis farfar på din 90 års dag
Grattis farfar på din 90 års dag

Idag har vi varit ute i Öresjö och firat världens bästa farfar! Min sambos farfar blev hela 90 år gammal idag. Idag är det en ålder som man inte tar för givet. Speciellt inte i de tiderna som vi lever i just nu. Vi hade alla munskydd på oss när vi var tillsammans inomhus och vi åt i separata rum.

14 buketter av blommor

Jag och sambon köpte en massa blommor som jag satte ihop till en enorm bukett. Hela 21 tulpaner, 6 gula rosor och en massa utfyllnad. Fyller man 90 så förtjänar man en enorm blombukett. Farfar älskar blommor lika mycket som jag och han hade fått hela 14 buketter vilket han var så glad för.

Grattis farfar på din 90 års dag
Grattis farfar på din 90 års dag
smörgåstårta
smörgåstårta

Vi åt smörgåstårta och vanlig tårta. Vi har inte varit där sen Julafton så det fanns mycket att prata om. Vädret var så himla vackert idag och jag njöt av varje sekund. Är så tacksam och glad över att få fira denna stora dagen med min familj. Att vi alla mår bra och är rädda om oss. Jag förstår att det är svårt för hans farmor och farfar att vara isolerade men som jag sa till dom. De bor i ett stort hus med en jätte trädgård. Tänk på de äldre som endast bor i en liten lägenhet och inte kan gå ut alls. Man får vara tacksam för de man har.

Pratade även med mamma idag för att se hur det var med henne. Hon var fortfarande inte bra i benet så Kira blir kvar ett tag till. Hon är extremt klängig och vill gärna vara i knät hela tiden. Detta var tredje gången som hon var med ute i Öresjö och det gick väldigt bra. Hon var så himla rädd för män i början när hon kom till Sverige men man ser en så stor skillnad på henne nu. Så roligt att se att hon trivs så bra med oss.

Grattis farfar på din 90 års dag

Både farfar och farmor blev väldigt glada när de fick se detta kortet.
Där står de utanför kyrkan som de både konformerade sig i och gifte sig i.

Efter smörgåstårtan så gick vi ner till isen och ingen var gladare än Melker. Herregud va han sprang och busade. Vi var tvungna att ha Kira kopplad för vi kan inte riktigt lita på henne. Men hon hade också hur kul som helst. Det var första gången som jag var ute på en is och förmodligen den sista. Har enormt stor respekt för isen. Men det var många som åkte skrikor och hade det mysigt.

hundarna busar ute på isen
Grattis farfar på din 90 års dag

Farfar hatar att vara med på kort men idag fick han ställa upp. Kolla på alla blombuketterna! Den stora till vänster om honom var den han fick av oss. Och tänk då att det stod 10 andra buketter runt om i huset. Detta var verkligen en helt magisk dag. Vädret var på topp, alla var friska och glada.

Man tar verkligen inte dagar tillsammans med sin familj för givet längre


Min senaste youtube video

Dela

8 Kommentarer

 1. 8 februari, 2021 / 07:40

  Men såå fint!!! Grattis till honom <3

 2. 8 februari, 2021 / 10:25

  Men åh vilken underbar dag!!! Stort stort grattis till honom med <3

  • dixiwonderland
   Författare
   11 februari, 2021 / 14:04

   Ja dagen kunde verkligen inte ha blivit bättre 😀 Är så glad och tackam att vi fick fira denna stora dag alla tillsammans <3

 3. 8 februari, 2021 / 16:00

  Gud vad underbart <3 90 år, inte dåligt!!

  • dixiwonderland
   Författare
   11 februari, 2021 / 14:03

   Det är verkligen en imponerande ålder. Speciellt då han är helt klar i huvudet. Älskar verkligen min sambos farfar så himla mycket <3

 4. 9 februari, 2021 / 18:28

  åh vad fint!! 🙂 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.