0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

En mörk sommardröm

outfit klänning från HM, väska från Michael Kors
Klänning/HM – Sandaler/Klädkällaren – Väska/Michael Kors

Denna sommardröm till klänning köpte jag förra året och använde som min nyårsklänning. Är så himla glad över att jag gjorde det. Färgen skiljer sig mycket från vad som finns i min garderob men ibland kan det vara kul med färg. Det bästa är att jag även kan använda den nu under sommaren. Jag har faktiskt gått i klänning eller kjol hela Juni månad. Oavsett väder så har jag lovat mig själv att ta till vara på sommardagarna. Önskar verkligen att sommaren var så mycket längre.

En mörk sommardröm

dagens outfit

Igår kväll åkte vi 40 minuter för att fotografera på Blåklintsängen som jag fotograferade vid förra året. Det var även där jag fotograferade Amelies gravidbilder. När vi kommer fram så finns det inga blommor. Förstå besvikelsen när man kört så länge och gjort sig i ordning. Men på vägen hem så hittade jag en liten äng med lupiner som jag hoppade ner i. Jag har inte hunnit gå igenom bilderna än men detta kan vara de finaste bilderna någonsin! Det var som att det var menat att vi skulle vara precis där.

Idag står Youtube på schemat. Jag startade morgonen med att redigera videon som jag spelade in igår och just i skrivandets stund så renderar den. Senare idag ska jag förhoppningsvis spela in mer än en video. Vi får se hur mycket material jag har. Kanske inte det roligaste att sitta inne men idag har vi 24,5 grader i lägenheten. De senaste dagarna har vi haft 26. Växterna älskar det så jag får väl vara glad för det.

klänning från hm väska från michael kors
nya sandaler
Dela

4 Kommentarer

  1. 16 juni, 2020 / 15:53

    Så fin! Den kommer du kunna använda mycket 🙂

  2. 17 juni, 2020 / 20:06

    alltså så vacker outfit och så vacker du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.