5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Favorit bild från gravidfotograferingen


Detta inlägget är i annonssamarbete med mitt företag Wondersbydixi

Detta är min absoluta favorit bild från gravidfotograferingen. Vi hade fotograferat rätt länge med denna outfiten men jag kände att jag fortfarande inte hade fått den bilden som jag ville ha. Sen klaffade allt. Solen hamnade på rätt plats vilket gav oss ett otroligt fint ljus. Blommorna hjälpte till att skapa den där magiska känslan. Och Amelie var en naturbegåvning framför kameran.

Jag är väldigt nöjd över resultatet under denna fotograferingen. Det hade stått hela veckan att det skulle vara molnigt men när vi kom var det strålande sol så vi hade inte de bästa förutsättningarna. Vi kunde inte vara på den platsen som jag hade tänkt men det blev bra trots allt. Som fotograf är det mitt jobb att komma på lösningar och vädret är något som jag inte kan styra över. Då jag bara fotograferar utomhus så behöver jag alltid ha en back up plan.

Vi båda två hade en tydlig bild av vad vi ville ha

Någon dag innan fotograferingen så hade vi träffats för att gå igenom fotograferingen. Jag har en väldigt klar bild av vad jag vill ha men det är också viktigt att lyssna till kunden. Kanske har personen en viss bild som de gärna vill ha och då gör jag mitt bästa för att kunna skapa den. Vi båda två hade en tydligt bild av vad vi ville ha. Naturliga bilder och med det så menar jag att Amelie ska se avslappnad ut. Tänk er att ni ser en film och att man tar stillbilder från filmen. Så tänker jag ofta mina bilder. Jag hatar poserande bilder utan vill alltid få in rörelser och äkta uttryck. Vilket jag tycker att vi lyckades med väldigt bra.

Är du också intresserad av att boka en fotografering med mig? Jag inriktar mig på fotograferingar som sker ute i naturen med naturligt ljus. Har några favoritställen här i Trollhättan och tillsammans är jag säker på att vi kan skapa magi tillsammans. Jag fotograferar allt från husdjur, par och familjefotograferingar. Alla mina fotograferingar har ett startpris på 3000 kronor. Sen kan den summan variera beroende på vad det är för typ av fotografering som vi ska göra. Är du intresserad så maila mig på contact@dixiwonderland.com och döp mailet till FOTO.
Dela

20 Kommentarer

 1. 1 juli, 2019 / 10:20

  Bilderna är verkligen helt magiska! <3 Kramis

 2. 1 juli, 2019 / 10:35

  Så otroligt, otroligt vackra bilder!

 3. 1 juli, 2019 / 11:10

  Såå himla fina bilder!!

 4. 1 juli, 2019 / 13:09

  Åh jag älskar bilderna! Så NATURLIGA och du har verkligen fångat det där magiska och riktiga som jag förstår att du menar när du skriver om vad ni ville ha ut av fotograferingen. Så roligt med gravidfotografering dessutom kan jag tro! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   2 juli, 2019 / 11:42

   Du anar inte hur glad jag blir av att läsa detta! Tusen tack fina du 😀

 5. 2 juli, 2019 / 09:18

  så fina bilder 😀 skulle gärna bli fotad av dig 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   2 juli, 2019 / 11:40

   Tack 😀 Ni får komma ner till Göteborg på semester så får ni ta en dagstur till Trollhättan 😉

 6. 2 juli, 2019 / 09:21

  Men guuud så vackra bilder!! Älskar verkligen ljuset och allt, såå himla fin plats att fota på också 😀

 7. 3 juli, 2019 / 09:06

  Alltså åååh, helt underbara bilder! 😀 Du är såå duktig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.