3   51
5   34
5   77
1   124
1   27
11   24
1   31
5   118

Tyvärr så blev jag väldigt besviken

semester avkoppling solsken palmer

Vilket rolig dag detta har varit. Startade dagen med att gå igenom alla mina växter. Det är rutinen på Onsdagar och Lördagar nu under sommaren när det är så varmt. Tog 5 timmar allt som allt men det är min stund då jag kan koppla bort allt annat och bara fokusera på det jag gör vilket är så skönt. Var även och hämtade nycklarna till vårt nya garage. Idag är det exakt 2 veckor kvar och sen får vi äntligen ett garage igen. Dessa 2 månaderna när vi har varit utan har inte varit kul. Bristen på parkeringsplatser där vi bor är stor och vi har försökt att använda bilen så lite som möjligt när vi väl har haft en parkeringsplats just för att det är så svårt att få tag på en. Men nu är det som sagt bara 2 veckor kvar och sen kan vi köra precis när vi vill.

hamnmagasinet cheese n bacon

Tyvärr så blev jag väldigt besviken

Ni vet hur mycket jag har hyllat Hamnmagasinet för deras otroliga service och goda mat. Men idag blev jag så besviken. I dessa corona tider så tycker jag det är så konstigt att man säger till en stammis “vi har inte öppnat än”. Speciellt någon som har gett dom så enormt mycket reklam på sina sociala medier under flera månaders tid vilket jag faktiskt har gjort. Eftersom att dörrarna var öppna när vi kom dit (6 minuter innan klockan blivit 17:00) så antog vi att vi kunde gå in. Vill man inte ha kunder innan klockan blivit 17:00 så borde man hålla dörrarna stängda tills dess. Att gå från att få kramar av personalen när jag kommit dit till att bli tillsagd att de inte har öppnat drar verkligen ner på hela upplevelsen. Sen var maten så salt att jag fick skrapa bort saltet från mina potatisklyftor. Tråkigt att bli så besviken när vi hade sett fram emot denna middagen så länge.

Anyway så fick kvällen ett väldigt roligt avslut. Jag och min bestie är inte speciellt duktiga när det kommer till matte. Så när vi skulle försöka lösa hur mycket pengar hon skulle swisha mig slutade med att jag fick ringa min mamma. Men hon tyckte att vi hade snurrat till det för mycket. Sen skrattade vi så mycket så hon trodde att vi hade druckit haha. Men det löste sig tillslut och vi satt hela kvällen och skrattade åt detta. Vilket vi lär göra flera år framöver.

Dela

6 Kommentarer

 1. 18 juni, 2020 / 06:16

  Nej vad tråkigt att personalen betedde sig på det sättet mot er. Förstår att du blev besviken. Vad roligt det blev med din mamma och samtalet. 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   19 juni, 2020 / 08:22

   Ja det är inte så man vill bli bemött när man ska ut och äta.

 2. 18 juni, 2020 / 19:38

  Men vad underbart att ni fick ett så härligt avslut på kvällen trotts allt 🙂

 3. 18 juni, 2020 / 19:48

  men så tråkigt bemötande 😮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.