1   19
0   22
1   29
5   23
0   17
1   19
1   32
3   33

En ledig Fredag

Just nu känns det inte som att jag gör något annat än att jobba. Jobbar jag inte på min anställning så jobbar jag med företagen. Men idag har jag mer av en ledig dag. Planen är att gå till gymmet idag. Det blir veckans enda träningspass. Jag ska jobba hela helgen och naturligtvis så kan jag gå till gymmet efteråt men jag känner att det är bättre att låta kroppen få vila då mitt jobb är så fysiskt. Så idag är tanken att träna igenom hela kroppen.

En ledig Fredag

Jag märker en sån otrolig skillnad på min kropp om jag låter det gå fler än tre dagar mellan gympassen. Kroppen börjar göra ont. Så det visar hur otroligt viktigt träningen är för att orka fortsätta jobba med det som jag jobbar med. Jag har även börjat strecha mycket mer då jag tycker det är så skönt men jag märker också stora skillnader i kroppen. Det är ett perfekt alternativ till träningen de dagarna då jag inte kan ta mig till gymmet.

En ledig Fredag

Efter gymmet idag så ska jag hem till mamma och hälsa på. Hon hade en hjärtoperation igår (ingen stor operation) samt att Kira blev attackerad av en lös hund för ca en vecka sedan. Så jag ska dit och se hur det är med dom. Resten av dagen ska jag bara spendera hemma och ta det lugnt. Jag sov 8,5 timmar inatt vilket är galet mycket för att vara mig så jag misstänker att min kropp är riktigt trött och behöver återhämtning. Det blir att läsa lite böcker och plugga Japanska.

1 kommentar

  1. 16 februari, 2024 / 16:39

    Låter som en skön och bra fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.