1   19
0   22
1   29
5   23
0   17
1   19
1   32
3   33

Fitbit Charge 6

Fitbit Charge 6
Fitbit Charge 6

På mindre än ett år så har jag fått PS5, en ny dator och så har jag köpt en ny telefon och även en ny Fitbit. Det är alltid lika kul när all elektronik behöver uppgraderas samtidigt. Det är ingen billig historia om vi säger så. Men min gamla fitbit köpte jag 2019 och jag kände att det var dags att köpa en ny som var snyggare utseendemässigt.

Fitbit Charge 6

Fitbit Charge 6 lägger så otroligt skönt på handleden till skillnad från min tidigare Fitbit Inspire. Själva klockan har guld runt sig medan banden är i beige silikon. Jag hade problem med utslag av min tidigare Fitbit men det har jag inte märkt något av ifrån min Fitbit Charge 6. Vet inte om jag någonsin kommer sluta använda Fitbit. Jag älskar att jag kan ha sån extrem koll på min hälsa.

Det finns otroligt många funktioner som man kan hålla koll på. Främst så är det hur många steg man går under dagen. När jag arbetar på min anställning så är mitt snitt ca 20.000 steg om dagen. Är jag hemma och ledig så ser det helt annorlunda ut som ni kan se på bilden. När jag köpte min Fitbit Charge 6 så fick jag även 6 månader gratis premium. Det ger mig tillgång till att ha koll på ännu mer saker. Men jag upplever inte att Premium är nödvändigt. Något som jag också har stenkoll på är min sömn. Då jag har rätt allvarliga sömnproblem så är det något jag uppskattar att jag kan hålla koll på. Jag kan även lägga in träningsdagar. Mitt mål är att träna 4 gånger i veckan.

Nya funktioner som har kommit nu när jag har premium är Mätvärden för hälsa och Stresshantering. Just Stresshantering är något som jag verkligen vill följa upp med och det får mig att överväga att skaffa premium när min provtid har tagit slut. Jag har varit väldigt öppen med att jag har haft väldigt grov prestationsångest och att det i sin tur resulterat i grov stress för mig. Just nu så mår jag väldigt bra men då jag vet att detta kan vara ett problem som kommer tillbaka så vill jag ha koll på mina stressnivåer.

Jag kan varmt rekommendera Fitbit om du som jag vill ha koll på hur din kropp mår. Jag tror som sagt aldrig att jag kommer sluta använda Fitbit.

6 Kommentarer

 1. 17 februari, 2024 / 15:21

  skulle vilja ha en sådan och hålla koll på min sömn, men är kanske dumt då jag inte kan påverka den.. Vendela sover bra men jag har så svårt ibland nu mera

  • dixiwonderland
   Författare
   20 februari, 2024 / 08:59

   Jag tycker absolut att du ska köpa en 😀 Den mäter inte bara din sömn utan så mycket mer 😀

 2. Jessica
  17 februari, 2024 / 22:19

  Övergick faktiskt själv ifrån fitbit, till garmin, som ger fler uppdateringar och information kontinuerligt än vad fitbit gjorde.

  Var verkligen nöjd med fitbit, men övergången till garmin var verkligen WOW!

  Tips bara, om du i framtiden spekulerar i nytt 🥰

  Numera är både syrran, och min brors fru (som också var besatt av just fitbit) helt fästa vid garmin 😂

  • dixiwonderland
   Författare
   20 februari, 2024 / 09:00

   Vilka funktioner har Germin som inte Fitbit har? Känns inte som att man kan få mer funktioner 😅

 3. 20 februari, 2024 / 09:15

  Men så roligt med så mycket nytt!! 🙂
  Det ska du unna dig!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.