0   17
0   31
2   36
1   30
4   43
6   26
4   26
2   21

En av de bästa dagarna på hela året

En av de bästa dagarna på hela året

Gårdagen startade med ett morgonsamtal med min Gusse. Han fyllde år igår så jag behövde fylla i honom om allt drama som min senaste video skapade. Det är ju tur att man varit online i 19 år så att man är härdad. Efter vårt samtal så gick jag till jobbet och direkt efter det så mötte jag upp min bestie. Igår var det dags för mitt sista kalas. Det är 1 månad och 9 dagar mellan mig och min bestie så vi firar alltid våra födelsedagar tillsammans.

Vi tog bussen till Winnies för att äta en riktigt god lunch. Det är en av mina favorit restauranger och då min bestie aldrig hade varit där så var det kul att visa henne hur fint det är där. Jag tog samma som sist när jag var där och hon tog deras tryffelburgare. Vi båda var riktigt nöjda med maten.

En av de bästa dagarna på hela året
En av de bästa dagarna på hela året

Det blev väldigt emotional när vi skulle dela ut presenterna. Vi hade kommit överens om att endast köpa en present med en budget på 100 kronor. Men naturligtvis så höll sig ingen till den budgeten haha. Jag fick tre nya ansiktsmasker som jag aldrig provat tidigare så det ska bli så kul att testa dom. Jag är verkligen en beauty junkie nu där jag lägger ner så mycket tid på min hy. När jag gör min hudvårdsrutin så slappnar jag av och jag behöver varva ner innan jag ska sova.

En av de bästa dagarna på hela året

Till min bestie så hade jag skrivit ett långt och personligt brev som gjorde henne väldigt rörd ❤️ Vill inte gå in på vad jag skrev då det var personligt men i present så ska jag bjuda henne på en liten spa dag. Så nu har vi ytterligare en rolig dag att se fram emot. Efter lunchen så tog vi bussen hem till mig, köpte med oss tårta och avslutade med fika hemma hos mig. Så himla mysigt.

En av de bästa dagarna på hela året

Och som ni vet så lanserade jag julkransarna igår. Fyra timmar efter lansering så trillar det in ett dm där en person vill beställa en julkrans. Detta är inte vilken kund som helst. Detta var min första kund som handlade av mig utan att vi känner varandra privat. Det går inte att beskriva känslan men jag blir så rörd över att hon var så nöjd förra året att hon vill beställa en ny detta året. Det är precis detta som företagandet handlar om. Att bygga en relation till sina kunder så att de blir så pass nöjda att de vill komma tillbaka. Det gjorde mig verkligen så otroligt glad!

Dela

2 Kommentarer

  1. 9 november, 2022 / 05:37

    Hamburgaren såg ju för god ut!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.