4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Scrub Daddy

Scrub Daddy

Jag är en rätt stökig person. Städning var aldrig prioriterat när jag växte upp och det följde även med när jag flyttade hemifrån. Jag önskar att jag var en mer pedant person och förhoppningsvis så blir jag det när vi köpt en egen bostad och inte bor i en gammal som vi gör nu. Det spelar ingen roll hur mycket jag städar för det känns aldrig rent. Men något jag älskar är att se andra städa så jag kan spendera timmar med att se folk städa i Youtube videos. Och det var så jag hittade Aurikatariina.

Aurikatariina är Finsk men gör sina videos på Engelska. Hon åker hem till personer som lider av depression och städar deras hem helt gratis. Psykiskohälsa är ett ämne som vi pratar mycket om men inte tillräckligt. Depression, psykiska diagnoser och utmattning kan drabba vem som helst. Och även om två personer lider av samma typ av psykiskohälsa så kan den se helt annorlunda ut för de två. Det är svårt att ta in att det finns personer som faktiskt bor på detta sätt. Men därför är det också viktigt att vi är öppna för att tala mer om psykiskohälsa och hur det påverkar oss.

Jag tycker det är helt otroligt det som Aurikatariina gör för dessa personerna. Det är inspirerande. Inte bara när det kommer till städningen utan att man ska ge och hjälpa sina medmänniskor. Och det är tack vare henne som jag fick upp ögonen för Scrub Daddy.

Scrub Daddy

Scrub Daddy är en multifunktionell rengöringssvamp som ändrar struktur beroende på vattentemperatur och kan användas för att rengöra nästan vad som helst. Att svampen ändrar struktur ger många rengöringsmöjligheter. Den blir hård och fast av kallt vatten och kan då användas för tuffare rengöring utan att repa (du kan till och med borsta potatis med svampen när den är hård.) Med varmt vatten blir svampen mjuk och formbar och kan användas för lättare rengöring.

Scrub Daddy har ett ”ansikte” med ögon och mun. Om du placerar fingrarna i svampens ögon kommer du åt i botten på glas, och när du diskar bestick kan du använda svampens mun för att rengöra bestickens båda sidor samtidigt! Scrub Daddy kan rengöras i diskmaskinen på övre hyllan eller i mikrovågsugnen.

Scrub Daddy power paste

Jag har sett Aurikatariina använda dessa produkterna i flera av sina videos och jag tänkte att det är värt att testa. Jag blev kär vid första användningen! På min instagramstories så visade jag när jag använde produkten och det var sjukt hur snabbt ugnsgallret blev helt rent. Då svampen både kan bli mjuk och hård beroende på temperaturen i vattnet så kan man använda den till så mycket. Sen älskar jag att det är naturliga produkter.

Jag beställde 3-pack Scrub Daddy, Scrub Daddy Power Paste & Scrub Mommy och Scrub Daddy Multi-Surface Spray. Pastan använde jag när jag gjorde rent gallret i ugnen och det fungerade super. Sprayen använde jag inne i ugnen och i vår dusch. Båda produkterna doftar rent men doften är svag och behaglig. Det bästa av allt är att det doftar rent och inte kemikalier. Jag är super nöjd med dessa och kommer absolut att köpa dom igen när det behöver fyllas på. Det ska bli intressant att se hur länge skrubbisarna håller. Har ni inte testat så tycker jag absolut att ni ska göra det. Jag är super nöjd!

Dela

2 Kommentarer

  1. 10 november, 2022 / 20:07

    kul 😀 jag har köpt en sån svamp till Jonas i farsdagspresent hahah, han älskar att ha det städat i köket och så heter den ju Daddy haha 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.