2   20
1   26
4   38
6   25
4   25
2   21
0   29
0   19

Trillings out in town

Trillings out in town

Igår åkte vi till min morfars grav och lämnade en sorgbukett. Vi har tre kyrkogårdar att besöka under Alla helgon så vi delar alltid upp det. Annars hade vi åkt runt i flera timmar då ingen ligger i samma kommun. Tyvärr så öste regnet ner så vi stannade inte mer än nödvändigt. Senare mot kvällen kom Tina och plockade upp mig och vi åkte in till stan för att äta middag tillsammans med Sandra.

Vi hade planerat detta i flera veckor men vad Tina inte visste var att jag hade varit lite sneaky och planerat ihop en överraskning till henne. Jag, Sandra, Gustav och Jonnie gick ihop för att köpa en av Tinas drömväxter till henne. Det bästa med 2022 är helt klart alla fina underbara människor som jag har fått träffa och lära känna. Alla är så fina och jag känner mig så lycklig som är omringad med så många fina människor i mitt liv. Vi hade en så himla rolig kväll igår och jag har fortfarande ont i kinderna efter att ha skrattat så mycket som jag gjorde igår kväll.

Trillings out in town

Kommande vecka kommer vara väldigt hektisk så idag försöker jag bara ta det lugnt. Har lite videos att redigera och så behöver jag arbeta med lanseringen som går live imorgon. Har testat nya städprodukter idag som jag blev helt förälskad i! Blogginlägg kommer naturligtvis! Och imorgon ska jag ha mitt sista kalas tillsammans med min bestie vilket ska bli jätte kul. Kommer även ha lansering imorgon för julkransarna så det blir en intensiv start på den nya veckan.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.